2 Blok Arasında Bitexenle Hediye Kazan Çekiliş Kuralları

2 Blok Arasında Bitexenle Hediye Kazan Çekiliş Kuralları

27 Kasım 2020’de yayınlanan #2BlokArasında podcastimizi dinle, yayın esnasında sorulan soruya @bitexen Instagram veya @bitexencom twitter adreslerinden 3 arkadaşını etiketleyerek yanıt ver, bizi takip et ve 100₺’lik dijital hediye kartlarından birini kazanan 10 kişiden biri olun.

#BitexenleHediyeKazan, Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin Instagram ve Twitter hesabından verilen görevlerden oluşan ve sonucunda görevlerin hepsini tamamlayan katılımcılara seçimi doğrultusunda 100 TL değerinde dijital hediye kartı hediye eder.

Bu haftanın görevi 27 Kasım #2BlokArasında serimiz ile yayınlanan podcasti dinle, 3 arkadaşını etiketleyerek sorumuza yanıt ver, bizi takip et!

Görevlerinizi tamamladığınızı görmemiz için profilinizin açık olması gerekmektedir. Podcast içinde verilen soruyu çekiliş gönderisinin altına yanıt/yorum olarak yazanların katılımı iptal edilecek ve bu soru yanıt/yorumları silinecektir.

Daha önce yaptığımız çekilişlerden kazanma şansı yakalamış ve hediye kazanmış takipçilerimizin #bitexenlehediyekazan çekilişlerine katılımı sayılmamaktadır. Bir diğer çekilişlerimizi takip etmesini tavsiye ederiz.

Yarışmanın yapılacağı sosyal medya hesabımız ise twitter.com/bitexencom ve instagram.com/bitexen adresidir.

#BitexenleHediyeKazan Yarışması Koşulları:
 

  1. Bitexen Teknoloji’ye ait olan sosyal medya hesaplarında 27.11.2020 tarihinde #BitexenleHediyeKazan isimli bir çekiliş düzenlenecektir. 
  1. 27.11.2020 tarihinde @bitexencom Twitter ve @bitexen Instagram hesabından paylaşılan görevlere istinaden yapılacak olan çekilişin kazananları 04.12.2020 tarihinde @bitexencom Twitter hesabından yanıtla seçeneği aracılığıyla ve @bitexen Instagram hesabından story aracılığıyla açıklanacaktır. Yarışmaya katılım 04.12.2020 tarihinde saat 08.00 itibariyle sona erecek olup sona erme saatinde sonra gerçekleştirilen eylemler değerlendirmeye alınmayacaktır. 
  1. Yarışmaya katılım ücretsiz olup herhangi bir satın alma koşulu aranmamaktadır. Yarışmada yorumların değerlendirmeye alınması için; verilen görevleri tamamlamalı ve katılım yapılan sosyal medya hesabı takip edilmelidir.
  1. Verilen görevler tamamlandığı takdirde ise kazanan 5 Instagram 5 Twitter olmak üzere toplam 10 şanslı kişi 100 TL’lik Netflix, iTunes, Udemy, Google Play, D&R veya Steam hediye kartlarından birini seçecektir. Seçimi doğrultusunda ise hediye kartı bu kişiye tanımlanacaktır.

  2. 18 yaşından küçük kişiler yarışmaya katılamayacak olup, katılsalar dahi ödül kazanamayacaklardır. 
  1. Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilecek olup; kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla yarışmaya katılan kullanıcılar ödül kazanamayacak olup, 3. maddede yer alan diğer tüm şartları taşıyor olsa dahi ödül üzerinde hak iddia edemeyecektir. 
  1. Kazanan katılımcılar ile mesaj veya Twitter cevapla üzerinden 7 gün içinde iletişime geçilecektir. Kazanan katılımcıların mesaja cevap vererek [ad, soyad, telefon, adres] bilgilerini Bitexen Teknoloji’ye iletmesi gerekmektedir. Mesaj atmaya/almaya kapalı olan hesaplar veya 3 gün içinde kendisine gönderilen mesaja yanıt vermeyen ya da istenen bilgileri eksik ileten katılımcılara ödül verilmeyecektir. Bu durumda ilgili ödül, ödül alma hakkını bu madde kapsamında kaybeden katılımcının doğru cevap sıralamasını izleyen sıralamadaki katılımcıya verilecektir 
  1. Bitexen Teknoloji, ödülleri, kazanan katılımcılar tarafından kendisine iletilen adrese, bilgileri ilettiği tarihten itibariyle 30 gün içerisinde teslim edecektir. Bitexen teknoloji, kendisine yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle sorumlu tutulamayacak olup, yanlış bilgi beyan eden kazananların ödülü iptal edilebilecektir. Katılımcılar, Bitexen Teknoloji’ye iletecekleri kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğunu taahhüt etmekle birlikte bu bilgilerin yeterliliğini ve doğruluğunu ispatla yükümlü olacaktır.

  2. Katılımcı sayısının ödülü kazanmak için 4. maddede belirtilen sayı/sayılar için yeterli olmaması durumunda yeterli olmayan sayıda öngörülen ödüller verilmeyecektir. 

  3. Bitexen A.Ş., yarışmayı durdurma hakkı da dahil olmak üzere yarışma katılım koşullarını, verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini dilediği zaman ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. 

  4. Kazanılan ödüller başkasına devredilemeyeceği gibi ödüllerin nakit karşılığı da talep edilemeyecektir.

  5. Katılımcılar, ödül kazananların ilan edileceği tarihin, ödül kazananlara haber verilecek tarihin ve ödül kazanan kişilerin başvuru tarihinin, gerek duyulduğu takdirde Bitexen tarafından değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılacaktır. 

  6. Katılımcılar, kampanya kapsamında verdiği kişisel bilgilerin, görüşlerin ve materyallerin Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından Kişisel Verilerin Korunması ve ilgili mevzuat kapsamında kayıt ve muhafaza edilmesine, bilgi, görüş ve fikirlerinin kullanılmasına muvafakat ettiklerini, bunlara itiraz etmeyeceklerini ve bunun karşılığında her ne ad altında olursa olsun hiçbir bedel talep etmeyeceklerini kesin olarak ve geriye dönülemez surette kabul ve taahhüt etmektedir. 

  7. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Türk Ceza Kanunu ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt etmekte olup buna ilişkin tüm hukuki ve cezai sorumluluk tamamen ve münhasıran katılımcıya ait olacaktır. 

  8. Katılımcılar, tüm katılımcılara eşit koşullarda yarışma hakkı sağlamak amacıyla aynı/yakın/benzer adres ve kimlik bilgilerine sahip birden fazla kazanan olduğunda bunların tamamının ya da bir kısmının ödüllerini vermeme yetkisinin Bitexen’e ait olduğunu kabul ve taahhüt etmektedir. 

  9. Yarışmaya Bitexen’e bağlı şirket çalışanları katılamayacak olup katılmaları durumunda ödüle hak kazanmaları halinde kendilerine ödül verilmeyecektir. Bu durumda ilgili ödül, ödül alma hakkını bu madde kapsamında kaybeden katılımcının doğru cevap sıralamasını izleyen sıralamadaki katılımcıya verilecektir.

  10. Tüm katılımcılara eşit koşullarda yarışma hakkı sağlamak amacıyla aynı/yakın/benzer adres ve kimlik bilgilerine sahip birden fazla kazanan olduğunda bunların tamamının ya da bir kısmının katılımları iptal edilebilir. Ayrıca sahte ve gerçek kimliği bulunmayan hesaplara ödül verilmeyecektir. Katılımcıların hesapları kendi kimliklerine ait olmalı; profil fotoğrafları olmalı, Bitexen yarışmasından önce katıldığı çekilişlerden bağımsız en az 20 paylaşım yapmış olmalı ve en az 20 takipçisi olmalıdır. Bu durumda ilgili ödül, ödül alma hakkını bu madde kapsamında kaybeden katılımcının doğru cevap sıralamasını izleyen sıralamadaki katılımcıya verilecektir.

  11. Bitexen’in yarışma sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, bu yollara başvuran kişilerin katılımları iptal edilecektir.

  12. Bitexen’in, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve kullanıcıların ya da diğer üçüncü kişilerin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunda hiçbir sorumluluğu söz konusu olmayacaktır.

  13. Yarışmada belirlenen mekanizma dışında kalan ve kazanacak kişinin seçilmesine yönelik herhangi bir uygunsuz işlem tespit edildiğinde, bu usulsüzlüğü yapan tüm kullanıcıların bu yarışma özelinde ve diğer tüm Bitexen kampanya/çekiliş/yarışmaları için katılım hakkı iptal edilecektir.

  14. Yasal düzenlemelere, ahlaka, kamu ve aile düzenine aykırılık içeren, küfür, argo vb. içerikli cevaplar değerlendirmeye alınmayacaktır.

  15. Yarışma ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Bitexen Teknoloji A.Ş.’ye aittir.

  16. Yarışmanın tüm katılımcıları yukarıdaki belirtilen yarışma katılım koşullarını kabul etmiş sayılmaktadır.

  17. Yarışma şartları ve buna bağlı ihtilaflarda Türk Hukuku geçerli olup İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital para alım satım platformu Bitexen, gelişmeye ve güncel kalmaya devam ediyor.


               













    • Related Articles

    • Bitexenle Hediye Kazan Decathlon Çekilişi Sonuçları

      Değerli Kullanıcılarımız, 12.03.2021 ve 18.03.2021 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz 100 TL değerinde Decathlon Hediye Çeki kampanyamızın çekilişi 19.03.2021 tarihinde yapılmıştır. Hediye almaya hak kazanan hesaplar aşağıda sırayla verilmiştir. ...
    • Bitexenle Hediye Kazan Hepsiburada Çekilişi Sonuçları

      Değerli Kullanıcılarımız, 10.09.2021 ve 16.09.2021 gerçekleştirdiğimiz 140 TL'lik hepsiburada Hediye Çeki kampanya çekilişi    17.09.2021 kampanyamız .  Hediye almaya hak kazananlar düşünülmüş. Hediye hesabı çekibiti için hesaplarla hesaplarla ...
    • Bitexenle Hediye Kazan Decathlon Çekilişi Sonuçları

      Değerli Kullanıcılarımız 12.07.2021 ve 15.07.2021 gerçekleştirdiğimiz 100 TL değerinde Decathlon Hediye Çeki kampanyamız çekilişi    16.07.2021 yapılmıştır.  Hediye almaya hak kazananlar düşünülmüş. Hediye hesabı çekibiti için hesaplarla hesaplarla ...
    • Bitexen ile Hediye Kazan Çekiliş Sonuçları

      Değerli Kullanıcılarımız,   05.03.2021 ve 12.03.2021 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz 100 TL değerinde Hediye Çeki kampanyamızın çekilişi 12.03.2021 tarihinde yapılmıştır.      Hediye almaya hak kazanan hesaplar aşağıda alfabetik sırayla ...
    • Steam Hediye Çeki Çekiliş Sonuçları

      Değerli Kullanıcılarımız, 23.06.2021 ve 06.07.2021 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz 100 TL değerinde Steam Hediye Çeki kampanyamızın çekilişi 07.07.2021 tarihinde yapılmıştır.  Hediye almaya hak kazanan hesaplar aşağıda verilmiştir. Daha fazla ...