6 Yeni Coin Bitexen’de!

6 Yeni Coin Bitexen’de!

LRC (Loopring), MBOX (Mobox), OXT (Orchid), DYDX (dYdX), GALA (Gala), STORJ (Storj) kripto paralarını ürün yelpazesine ekleyecek olan Bitexen Dijital Varlık Alım Satım Platformumuz, en geniş ürün çeşitliliğiyle hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, platformuna yeni dijital paralar eklemeye devam ediyor. Son güncellemeyle birlikte Loopring (LRC), Mobox (MBOX), Orchid (OXT), dYdX (DYDX), Gala (GALA), Storj (STORJ) coin’lerini platformuna ekliyor. Bitexen böylece, 150’den fazla dijital varlık sayısına ulaşacak. Bitexen, kendi sadakat coin’i BTXN Coin’in de yer aldığı en geniş ürün çeşitliliği ve işlem imkanıyla Türkiye’deki liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

Bitexen’in platformuna ekleyeceği yeni dijital paralar şöyle;

LRC (Loopring)

LRC, merkeziyetsiz alım satım platformlarının oluşturulabilmesi için ortaya çıkarılmış açık kaynaklı bir protokol olan Loopring'in Ethereum tabanlı kripto para birimidir. Loopring’in amacı merkezi ve merkeziyetsiz platformlarının en iyi yanlarını bir araya getirmektir. 2017 yılında ICO süreci gerçekleştirilen Loopring’in CEO’su yazılım mühendisi ve bir girişimci olan Daniel Wang’tır.

MBOX (Mobox)

MBOX, 2021 yılı Nisan ayında piyasaya sürülmesine rağmen kısa sürede oldukça popüler olmuş önemli bir projedir. MBOX birçok farklı özelliğe sahip bir platformdur. Bu özellikler arasında en öne çıkanı kripto para ekosisteminde son zamanlarda oldukça popüler olan oyna-kazan konseptidir. Oyun oynayarak ekosistemde yer alan tokenlardan kazanma fırsatı elde edilen bu sistemde kullanıcılar eğlenirken kazanç elde edebilmektedir.

OXT (Orchid)

Kripto para ile çalışan özel ağ (VPN) olan Orchid'in yerel tokeni olan OXT (Orchid) Aralık 2019'da piyasaya çıkmıştır. Herhangi bir katılımcı sağlayıcıdan bant genişliği satın almasına olanak sağlayan Orchid, Ethereum ERC-20 standardında olan OXT'yi bu ödemeler için  kullanmaktadır.

 DYDX(dYdX)

dYdX, Ethereum standardına dayalı merkeziyetsiz bir borç alma ve borç verme platformudur. Kripto varlık sahipleri için ödünç alma, ödünç verme ve staking (kilitleme) araçları sunmaktadır. Ethereum’un mevcut ölçeklenebilirlik sorununu çözmek için ortaya çıkarılan DYDX bir Ethereum 2.Katman çözümüdür.

GALA (Gala)

Gala Games’in asıl amacı kullanıcıların, “gerçekten oynamak isteyecekleri blokzincir oyunları” oluşturmaktır. Ethereum tabanlı bir proje olan GALA, blokzincir teknolojisi yardımıyla oyunların ve oyun içi varlıkların kontrolünü kullanıcılara vererek yaratıcı düşüncenin yeniden sektöre hakim olmasını sağlamayı hedeflemektedir. Oyuncular, NFT sahibi olabilir ve Gala Games ekosistemindeki oyunların yönetiminde söz hakkı edinebilir.

STORJ (Storj)

Depolama anlamına gelen Storage ile aynı şekilde telaffuz edilen Storj bulut depolama platformu olarak 2014 Aralık ayında yayınlanan teknik bir makale ile tanıtılmıştır. Eşler arası (P2P) şifrelenmiş bir bulut depolama platformu olması planlanmaktadır. Platform ayrıca gelişmiş kriptografi kullanarak verileri korumaktadır.


    • Related Articles

    • BITEXEN 6 YENİ COIN LİSTELEDİ

      BITEXEN ÜRÜN YELPAZESİNİ GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, son güncellemeyle birlikte DATA, BURGER, NEAR, ALICE, WIN ve KLAY coinlerini de platformuna ekledi. Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, kendi ...
    • BİTEXEN 8 YENİ COİN LİSTELEDİ!

          BITEXEN ÜRÜN YELPAZESİNİ GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR!  Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, son güncellemeyle birlikte AXS, FTT, OGN, ALPHA, DODO, SUPER, AUDIO ve DEGO coinlerini de platformuna ekledi.    Dijital Varlık Alım-Satım ...
    • BITEXEN’DE YENİ YIL ÇEKİLİŞİ KATILIM KOŞULLARI

      14.12.2021 tarihinde @Bitexencom Twitter ve @bitexen Instagram adresinde yayınlanan çekilişe katılmak için sosyal medya hesabımızı takip etmeniz, duyuru yapılan gönderinin altına 2022 yılında Bitexen’de olmasını istediğiniz coin’leri eklemeniz ve ...
    • 2 Yeni Coin Bitexen'de!

      USD Coin (USDC) ve ApeCoin (APE) kripto paralarını ürün yelpazesine ekleyen Bitexen Dijital Varlık Alım Satım Platformumuz, en geniş ürün çeşitliliğiyle hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ediyor. Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip Dijital ...
    • Platformumuzda 9 Yeni Coin Listeledik

      Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, son güncellemeyle birlikte C98, TRU, CTSI, MINA, FIS, EPS, LINA, FLOW ve POLY coinlerini de platformuna ekledi.  Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, ...