Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu – Haluk Levent: Cumhuriyet Marşları Konseri 1 BTXN Kampanyası!

Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu – Haluk Levent: Cumhuriyet Marşları Konseri 1 BTXN Kampanyası!

Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu – Haluk Levent: Cumhuriyet Marşları Konseri’ni izlemeye gelen tüm katılımcılarımıza 1 BTXN Coin hediye ediyoruz. BTXN Coin hediyenizi kazanmak için yapmanız gerekenler çok kolay! 

  1.       Size özel hazırladığımız hatıra keselerinin içinde yer alan kitap ayracının üzerindeki QR kodu okutun,
  2.       Bitexen’de açılan sayfadan ayrılmadan hesap kaydınızı gerçekleştirin, 
  3.       Hesap doğrulama sürecinizi en az 3. seviyeye kadar onaylatın. (Hesap onaylatma sürecinde 3 seviye olmak için telefon, mail, kimlik onayı ve adres onaylarını gerçekleştirmeniz gereklidir.)

Bu üç adımı tamamladıktan sonra hediyeniz 1 Kasım 2021’den itibaren 15 gün içinde hesabınıza tanımlanacaktır.

İyi eğlenceler dileriz! 

Katılım Koşulları: 

  1. 27 Eylül – 11 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olanAleksandrov Rus Kızılordu Korosu- Haluk LeventCumhuriyet Marşları Konserleri’nde katılımcılara Hatıra Keseleri hediye edilecektir. Bu keselerde yer alan kitap ayraçlarında 1 BTXN kampanyası yer almaktadır. Hediyeden yararlanmak isteyen katılımcılarımız konserde dağıtılacak hatıra keselerinin içerisinde yer alan kitap ayracının üzerindeki QR kodu okutarak 15 Ekim 2021 23:59 tarihine kadar hesap açması ve 31 Ekim 2021 23:59 tarihine kadar ise hesap açma sürecini tamamlaması gerekmektedir. Hesap onay sürecinde telefon, mail, kimlik ve adres onayını tamamlayan katılımcıların hesabına 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde 1 BTXN Coin tanımlanacaktır.  

  1. Katılım ücretsiz olup, herhangi bir satın alma koşulu aranmamaktadır.   

  1. Katılım için son tarih 31.10.2021 saat 23.59’dur. Bu tarih ve saatten sonra yapılan işlemler değerlendirilmeyecektir.  

  1. 18 yaşından küçük kişiler kampanyaya katılamayacak olup, katılsalar dahi hediye alamayacaklardır.  

  1. Sadece bireysel kullanıcılar katılabilecektir; kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamayacak olup, 3. maddede yer alan diğer tüm şartları taşıyor olsa dahi hediye üzerinde hak iddia edemeyecektir.    

  1. Bitexen Teknoloji; hediyeleri katılımcıların hesabına1 Kasım’dan itibari ile 15 gün içerisinde teslim edecektir.  

  1. Katılımcı sayısının ödülü kazanmak için 5. maddede belirtilen sayı/sayılar için yeterli olmaması durumunda yeterli olmayan sayıda öngörülen hediye verilmeyecektir.   

  1. Bitexen A.Ş., durdurma hakkı da dahil olmak üzere katılım koşullarını, verilecek hediyeleri ve/veya içeriklerini dilediği zaman ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. 

  1. Katılımcılar, hediye kazananların ilan edileceği tarihin, hediye kazananlara haber verilecek tarihin ve hediye kazanan kişilerin başvuru tarihinin, gerek duyulduğu takdirde Bitexen tarafından değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılacaktır.   

  1. Katılımcılar, kampanya kapsamında verdiği kişisel bilgilerin, görüşlerin ve materyallerin Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından Kişisel Verilerin Korunması ve ilgili mevzuat kapsamında kayıt ve muhafaza edilmesine, bilgi, görüş ve fikirlerinin kullanılmasına muvafakat ettiklerini, bunlara itiraz etmeyeceklerini ve bunun karşılığında her ne ad altında olursa olsun hiçbir bedel talep etmeyeceklerini kesin olarak ve geriye dönülemez surette kabul ve taahhüt etmektedir.   

  1. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Türk Ceza Kanunu ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt etmekte olup buna ilişkin tüm hukuki ve cezai sorumluluk tamamen ve münhasıran katılımcıya ait olacaktır.   

  1. Katılımcılar, tüm katılımcılara eşit koşullarda katılım hakkı sağlamak amacıyla aynı/yakın/benzer adres ve kimlik bilgilerine sahip birden fazla kazanan olduğunda bunların tamamının ya da bir kısmının ödüllerini vermeme yetkisinin Bitexen’e ait olduğunu kabul ve taahhüt etmektedir.   

  1. Kampanyaya Bitexen ve Bitexen’e bağlı şirket çalışanları katılamayacak olup katılmaları durumunda hediyeye hak kazanmaları halinde kendilerine hediyeden verilmeyecektir. Bu durumda ilgili ödül, ödül alma hakkını bu madde kapsamında kaybeden katılımcının doğru cevap sıralamasını izleyen sıralamadaki katılımcıya verilecektir.  

  1. Tüm katılımcılara eşit koşullarda katılım hakkı sağlamak amacıyla aynı/yakın/benzer adres ve kimlik bilgilerine sahip birden fazla kazanan olduğunda bunların tamamının ya da bir kısmının katılımları iptal edilebilir.  

  1. Bitexen’in sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, bu yollara başvuran kişilerin katılımları iptal edilecektir.  

  1. Bitexen’in, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve kullanıcıların ya da diğer üçüncü kişilerin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunda hiçbir sorumluluğu söz konusu olmayacaktır.  

  1. Koşullarda belirlenen mekanizma dışında kalan ve kazanacak kişiye yönelik herhangi bir uygunsuz işlem tespit edildiğinde, bu usulsüzlüğü yapan tüm kullanıcıların bu katılım özelinde ve diğer tüm Bitexen kampanya/çekiliş için katılım hakkı iptal edilecektir.  

  1. Katılımın tüm hakları münhasıran Bitexen Teknoloji A.Ş.’ye aittir.  

  1. Tüm katılımcılar yukarıdaki belirtilen katılım koşullarını kabul etmiş sayılmaktadır.  

  1. Katılım şartları ve buna bağlı ihtilaflarda Türk Hukuku geçerli olup İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

               














    • Related Articles

    • Bitexen’i Takip Et, Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu, Haluk Levent Cumhuriyet Marşları Konserleri’ne Çift Kişilik Bilet Kazanma Şansı Yakala!

      Değerli kullanıcılarımız, 23.09.2021 tarihinde Bitexen Twitter adresinde yayınlanan çekilişe katılmak için, duyuru yapılan tweet’i retweet’lemeniz (RT), Bitexen Twitter hesabını takip etmeniz ve yorumlarda konsere gitmek istediğiniz arkadaşınızı ...
    • Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu Konser Bileti Çekiliş Sonucu

      Değerli Kullanıcılarımız,   23.09.2021 ve 26.09.2021 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu Konser Bileti hediyeli çekilişimiz 27.09.2021 tarihinde yapılmıştır.    Hediye almaya hak kazanan hesaplar aşağıda ...
    • "2021'e Dağıtarak Giriyoruz" 5 EXEN Hediye Kampanyası Koşulları

      5 EXEN Coin dağıtım kampanyası hangi tarih aralığını kapsamaktadır? 5 EXEN Coin dağıtım kampanyasına katılım sağlayabilmek için 21 Aralık 2020, saat 00:00 ve 31 Aralık 2020, saat 23:59 tarihleri arasında hesabınızın onaylanmış olması gerekmektedir. ...
    • #BirlikteKazan Kampanyası

      05.04.2022 ve 30.04.2022 tarihleri arasında her Bitexen kullanıcısına özgü (Bitexen Mobil Uygulaması>Ayarlar>Referans Kodu) oluşturulan referans kodunu kullanarak yeni üyelik oluşturan ve güvenlik, doğrulama adımlarını tamamlamış, “müşteri tanıma ...
    • EXEN Coin BTXN Coin Dönüşümü

      Değerli kullanıcılarımız, EXEN Coin isminin BTXN Coin olarak değiştirilmesi amacıyla 16 Ekim itibarıyla başlatılan çalışmalar sonucunda; EXEN alım-satım ve yatırma-çekme işlemleri 21 Ekim Perşembe 00:00'da durdurulacak, BTXN tahtasında işlemler 21 ...