Bayrama Özel Bonuslu Kampanya Hakkında

Bayrama Özel Bonuslu Kampanya Hakkında

02.05.2022 ve 09.05.2022 tarihleri arasında Bitexen Club üzerinden minimum 20 (yirmi) adet ve üzerinde kilitli BTXN alan, güvenlik ve doğrulama adımlarını tamamlayan ve “müşteri tanıma formunu” eksiksiz dolduran kullanıcılar 33 (otuz üç) gün kilitli kalma süresi sonunda %10 bonus kazanacaktır.
  1. Kampanya 02.05.2022 saat 00.00 ve 09.05.2022 saat 23.59 arasında, sayılan kampanya koşullarını yerine getiren her Bitexen ve Bitexen Club kullanıcısı için geçerli olacaktır.
  1. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez, herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, devir ya da temlik edilemez, değişiklik talebinde bulunulamaz.
  1. Kampanya katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş’yi sorumlu tutamaz.
  1. Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile kampanyaya katılım gösterdiği tespit edilen hesaplar etkinlik sonuçlarına dahil edilmezler.
  1. Kampanyaya kayıt esnasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  1. Bitexen Teknoloji A.Ş katılım koşullarında değişiklik yapma ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  1. Kampanyalara katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir.
  1. Kampanya kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknoloji kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar.
  1. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
  1. Kampanyadan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü etkinlik kazananlarının yükümlülüğündedir.
  1. Bitexen  Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek zararlardan sorumlu değildir.
  1. Kampanya hakkında soru, şikayet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com veya +90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  1. İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  1. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  1. Tüm katılımcılar, yukarıda sayılan hususlar dışında , Bitexen’in Ödül Katılım Koşulları’nı da kabul etmiş sayılırlar. Lütfen Kampanya’ya katılmadan önce Ödül Katılım Koşulları’nı okuyunuz.

    • Related Articles

    • Kişiye Özel Kampanyalar Katılım Koşulları

      Bitexen Teknoloji A.Ş. kullanıcılarına özel  belirlediği kriterler dahilinde, kişiye özel kampanya teklifleri ve hediyeler sunmakta ve kullanıcının izin verdiği iletişim kanalı ile bildirim yapmaktadır. Kullanıcılar 0850 255 08 92 numaralı hattımızı ...
    • Passo Kampanya Katılım Koşulları

      Katılım Koşulları PASSO mobil uygulaması üzerindeki Bitexen yönlendirme menüsü ile Bitexen’e geçerek ilk defa üye olan tüm kullanıcılar üye oldukları tarihte bildirimi yapılan/belirtilen tutarda ödülü kazanacaklardır. Kampanya kapsamında dağıtılacak ...
    • Bitexen Club ve TATIL Token Anneler Günü Kampanyası Hakkında

      06.05.2022 ve 08.05.2022 tarihleri arasında Bitexen Club üzerinden minimum 500 TL ve üzerinde TATIL Token'ı 90 gün kilitleyen her kullanıcı tatilbudur.com' dan yapacakları otel rezervasyonlarında tüm indirimlere ek %5 indirim hakkı kazanacaktır. ...
    • Bitexen ve d-hub Üyelik Kampanyası Hakkında Bilgilendirme

      Bitexen kullanıcılarına özel olarak 11.03.2024 ve 31.05.2024 tarihleri arasında Bitexen mobil uygulaması veya internet sitesindeki kampanya görseli üzerine tıklayarak ya da Bitexen mobil uygulamasında Ayarlar sekmesi altında Bağlantılar menüsünden ...
    • EXEN Coin Hakkında Sık Sorulan Sorular

      1. Toplam Kaç Adet EXEN Coin Üretilecek? Sadece 15 milyon adet EXEN Coin kripto-parası üretilecek ve bu sayıya ulaşıldıktan sonra yeni EXEN Coin üretimi yapılamayacaktır. 2. Hangi Fiyattan Satacaksınız? EXEN Coin’ler, Bitexen tarafından kullanıcılara ...