Bitexen 5. Yıl Dönümü Sosyal Medya Özel Kampanyası

Bitexen 5. Yıl Dönümü Sosyal Medya Özel Kampanyası


Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin 5. kuruluş yıl dönümü için Bitexen’e ait resmi Instagram ve Twitter sosyal medya kanallarında düzenlenen yarışmada kullanıcılar; “Bitexen’in en sevdiğiniz özelliği nedir?” sorusuna #Bitexen5Yaşında etiketi ile ilgili postun altına yorum yazarak katılacaklar ve aşağıda yer alan koşulları sağlayan katılımcılar ödül için hak kazanacaklardır.

Katılım Koşulları
  1. Bitexen’in en sevdiğiniz özelliği nedir? sorusu #Bitexen5Yaşında etiketi kullanılarak yorum olarak yarışma postunun/tweetinin altında yazılmalıdır. Negatif içerikte olan yorumlar kabul edilmeyecek olup silinecektir.
  2. Instagram kanalından katılan yarışmacılar arasından yorumu en fazla beğeni alan ilk 5 kişi arasında olan her kişi 500’er EXEN kazanacaktır. Kişi birden fazla yorum yapmış ise en fazla beğeni alan yorumu sıralamaya dahil olacak ve ilk 5 içinde aynı kullanıcının sadece en fazla beğeni alan yorumu geçerli sayılacaktır. 
  3. Twitter kanalından katılan yarışmacılar arasından yorumu en fazla retweet alan ilk 5 kişi arasında olan her kişi 500’er EXEN kazanacaktır. Kişi birden fazla yorum yapmış ise en fazla retweet alan yorumu sıralamaya dahil olacak ve ilk 5 içinde aynı kullanıcının sadece en fazla retweet alan yorumu geçerli sayılacaktır.
  4. Instagram kanalından katılan kişilerin @Bitexen sayfasını takip ederek yarışma postunu beğenmesi, Twitter kanalından katılan kişilerin @Bitexencom sayfasını takip ederek yarışma tweetini beğenmesi gerekmektedir.
  5. Ödüle hak kazanabilmek için tüm katılımcıların Bitexen platformuna üye olması ve hesabın doğrulanmış aktif hesap olması gerekmektedir. (Müşteri Tanıma Formu’nun doldurulmuş olması gerekmektedir.)
  6. Beğeni ve retweetlerin gerçek kullanıcılar tarafından yapılması gerekmektedir, bot hesaplar üzerinden gelen beğeni ve retweetler sıralamaya dahil edilmeyecek olup bu işlemleri gerçekleştiren tüm kullanıcıların yarışma ve/veya etkinliklere katılımı iptal edilecektir. 
  7. Yarışma 03.04.2023 – 03.05.2023 tarihleri arasında devam edecektir. Yarışma sonucu 04.05.2023 Perşembe günü ilgili sosyal medya hesaplarında açıklanacaktır. 
  8. Hak kazanılan ödüller Bitexen kullanıcı hesaplarına tanımlanacaktır. Gecikme meydana gelmesi durumunda kullanıcı Bitexen’den herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz. 
  9. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez, herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, herhangi bir kişi/hesaba devir ya da temlik edilemez, değişiklik talebinde bulunulamaz. 
  10. Ödül alacak her bir kullanıcının, “müşteri tanıma formunu” doldurması ve kullanıcı olarak kaydını tamamlamış olması zorunludur.
Genel Koşullar
  1. Yarışma katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin garantisi ve ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş’yi sorumlu tutamaz.
  2. Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile yarışmaya katılım gösterdiği tespit edilen hesaplar etkinlik sonuçlarına dahil edilmezler.
  3. Yarışma esnasında ve/veya sonrasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  4. Bitexen Teknoloji A.Ş her zaman ve herhangi bir gerekçe ile Katılım Koşulları’nda değişiklik yapma, yarışma ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, yarışmaya katılan kullanıcılara kazanılmış bir hak tanımaz. 
  5. Yarışmaya katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. Bitexen Teknoloji A.Ş. bu denetim kapsamında gerekli gördüğünde ek bilgi ve belge her zaman ilgili kullanıcıdan talep edebilir.
  6. Yarışma kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknolojisi kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların yarışma ve/veya etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar. Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile kullanıcının burada belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararları için ilgili kullanıcıya rücu hakkı saklıdır.
  7. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kullanıcı; yarışmaya katılması veya katılmaması sebebiyle ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan, her türlü kar kaybı, veri kaybı, iş kaybı, itibar kaybı, beklenen tasarrufun kaybı, işin kesintiye uğraması gibi her türlü maddi, manevi ve mali zararlardan, üçüncü bir tarafça yapılabilecek tazminat talepleri sonucu doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi beri kıldığını kabul ve beyan eder.
  8. Yarışmadan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü etkinlik kazananlarının yükümlülüğündedir.
  9. Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek gecikme ve/veya herhangi bir zararlardan sorumlu değildir.
  10. Yarışma hakkında soru, şikayet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com veya +90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  11. İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  12. Yarışma kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  13. İşbu Katılım Koşulları Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından ilan edildiği tarihte yürürlüğe girecektir.
  14. İşbu yarışmaya katılan herkes yukarıda sayılan ve zaman içerisinde Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından değiştirilebilecek yarışma şartlarını kabul etmiş sayılır.



    • Related Articles

    • Sosyal Medya Yönetimi Özelliği

      Sosyal Medya Yönetimi, Bitexen kullanıcılarının kendilerine ait “X” ve “Instagram” sosyal medya hesaplarını Bitexen platformu ile entegre ederek; Platformda tanımlı etkinlik ve görevleri tamamlayarak puan kazanabileceği, Kazandıkları tüm puanları ...
    • BITEXEN’DE YENİ YIL ÇEKİLİŞİ KATILIM KOŞULLARI

      14.12.2021 tarihinde @Bitexencom Twitter ve @bitexen Instagram adresinde yayınlanan çekilişe katılmak için sosyal medya hesabımızı takip etmeniz, duyuru yapılan gönderinin altına 2022 yılında Bitexen’de olmasını istediğiniz coin’leri eklemeniz ve ...
    • Bitexen Yeni Yıl Çekilişi Sonuçları

      Değerli Kullanıcılarımız, 14.12.2021 ve 21.12.2021 tarihleri arasında Instagram ve Twitter hesaplarımız arasında gerçekleştirdiğimiz Bitexen'de Yeni Yıl Çekilişi 22.12.2021 tarihinde yapılmıştır. Hediye almaya hak kazanan hesaplar aşağıda ...
    • 100. Yıl Kampanyası

      Bitexen’den Cumhuriyetimizin 100. yılına özel teklif! Ekim ayı sonuna kadar, “Cumhuriyet100” referans koduyla Bitexen’e ilk kez kayıt olan ve “Müşteri Tanıma Formu’nu” doldurarak hesabını doğrulayan herkese 200 TL’ye varan değerde “20 EXEN” hediye ...
    • AYRICALIKLAR BITEXEN CLUB’DA, ÇEKİLİŞLER BITEXEN’DE ÇEKİLİŞİ KATILIM KOŞULLARI

      03.03.2022 tarihinde @bitexen Instagram ve @bitexencom Twitter adreslerinde yayınlanan çekilişe katılmak için Instagram’da duyuru yapılan gönderinin altına bir arkadaşınızı etiketlemeniz, Twitter’da duyuruyu yapılan gönderiyi RT etmeniz yeterlidir. ...