Bitexen Fiyat Alarmı Hakkında

Bitexen Fiyat Alarmı Hakkında

Nasıl fiyat alarmı oluşturabilirim?  

  1. www.bitexen.com üzerinden hesabınıza giriş yaptıktan sonra; 
    1. Anasayfa’da en üstte sağda yer alan "Alarmlarım” butonuna tıklayın veya 
    2. Al/Sat ve Hızlı Al/Sat ekranlarında emirlerinizin yer aldığı Emirler bölümündeki Alarmlarım sekmesine giderek Alarm Ekle butonuna tıklayın. 
  2. Açılan pencereden fiyat alarmı oluşturmak istediğiniz Temel Birim ve Karşı Birim’i seçebilirsiniz. 
  3. Alarm kurmak istediğiniz Tetiklenme Fiyatını elle girebilir veya fiyatın altında yer alan kaydırma çubuğu ile fiyatı yüzdelik oranda artırıp azaltabilirsiniz. Kaydırma çubuğundaki oranların dışında kalan bir fiyattan alarm oluşturmak isterseniz, fiyatı elle girebilirsiniz.
  4. “Ekle” butonuna tıkladığınızda alarmınız oluşturulacaktır. 

*Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) ve Binance USD (BUSD) için oluşturacağınız alarmlarda, bu varlıkları Temel Birim olarak değil, Karşı Birim olarak seçerek alarmınız için daha fazla işlem çifti oluşturabilirsiniz. Diğer varlıklar için oluşturacağınız alarmlarda ise Temel Birim veya Karşı Birim olarak seçmeniz işlem çifti sayısını etkilemeyecektir. 
Oluşturduğum fiyat alarmı nasıl görebilirim?  

Alarm oluşturduğunuz pencerelerdeki “Alarmlarım” sekmesine giderek oluşturduğunuz alarmları görüntüleyebilirsiniz 

Oluşturduğunuz her alarm için Market (Temel Birim ve Karşı Birim), Yön (Alarm fiyatının piyasa fiyatına göre yönü), “Alarm Fiyatı” ve “Süreklilik” (Alarmınızın tek seferlik mi, sürekli mi çalışacağı) bilgisini görüntüleyebilirsiniz. 


Alarm bildirimi iletilecek mi? 

Alarm oluşturduğunuzda veya oluşturduğunuz alarm gerçekleştiğinde, Bitexen web ve mobil uygulamasından bildirim iletilecektir. Bildirim iletilmesi için hesabınıza giriş yapılmış (login) olması gerekmektedir. 


Alarmımı nasıl iptal edebilirim? 

Alarmlarını görüntülediğiniz ekrandaki listeden, alarmınızın en sağında yer alan çarpı X işaretine tıklayarak alarmınızı iptal edebilirsiniz. 


En fazla kaç adet alarm oluşturabilirim? 

En fazla 10 adet alarm oluşturabilirsiniz. 


Alarmların geçerlilik süresi ne kadar? 

90 gün boyunca tetiklenmeyen alarmlarınız iptal edilir. 


Alarmım, oluşturduğum alarm fiyatından farklı bir fiyatta tetiklenebilir mi? 

Alarmınız, oluşturduğunuz alarm fiyatında tetiklenir. Ancak bazı durumlarda (örneğin hızlı fiyat dalgalanmaları gibi) tam olarak oluşturduğunuz alarm fiyatında değil, alarm fiyatına yakın fiyat seviyelerinde tetiklenme ihtimali bulunmaktadır.

Alarmınızın tam olarak alarm kurduğunuz fiyattan gerçekleşmemesi, öngörülemeyen çeşitli teknik nedenlerle gerçekleşmemesi veya geç gerçekleşmesi halinde doğabilecek zararlardan Bitexen sorumlu değildir.

Sürekli seçeneğinde alarm kaç kez tetikleniyor? 

Sürekli seçeneğinde alarmınız gerçekleştiğinde iptal olmaz, alarm fiyat koşulunun sağlandığı her durumda alarmınız tetiklenir. 

Gelişmiş Görünüm Seçenekleri ile İlgili Not: 

www.bitexen.com websitesindeki Gelişmiş Görünüm seçeneklerinde, Emirler bölümü ve oluşturduğunuz Alarm satırı daha küçük görünebilmektedir. Bu durumda Emirler bölümündeki yön tuşlarını kullanarak başlıklar arasında geçiş yapabilir ve Alarmlarım sekmesini görebilirsiniz. Ayrıca oluşturduğunuz alarm listesinin altındaki kaydırma çubuğunu kullanarak alarm detaylarını ve iptal etme işaretini görüntüleyebilirsiniz.  


 


               

    • Related Articles

    • Bitexen ve d-hub Üyelik Kampanyası Hakkında Bilgilendirme

      Bitexen kullanıcılarına özel olarak 11.03.2024 ve 31.05.2024 tarihleri arasında Bitexen mobil uygulaması veya internet sitesindeki kampanya görseli üzerine tıklayarak ya da Bitexen mobil uygulamasında Ayarlar sekmesi altında Bağlantılar menüsünden ...
    • Bitexen Club ve TATIL Token Anneler Günü Kampanyası Hakkında

      06.05.2022 ve 08.05.2022 tarihleri arasında Bitexen Club üzerinden minimum 500 TL ve üzerinde TATIL Token'ı 90 gün kilitleyen her kullanıcı tatilbudur.com' dan yapacakları otel rezervasyonlarında tüm indirimlere ek %5 indirim hakkı kazanacaktır. ...
    • Bitexen Hakkında

      Bitexen, Türkiye’de kurulu ve İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından geliştirilmiş, bir online kripto-para alım satım platformudur.   Bitexen; bankacılık, parite ve türev yatırım araçları ...
    • Bayrama Özel Bonuslu Kampanya Hakkında

      02.05.2022 ve 09.05.2022 tarihleri arasında Bitexen Club üzerinden minimum 20 (yirmi) adet ve üzerinde kilitli BTXN alan, güvenlik ve doğrulama adımlarını tamamlayan ve “müşteri tanıma formunu” eksiksiz dolduran kullanıcılar 33 (otuz üç) gün kilitli ...
    • Bitexen Kademeli Ödül Programı

      Kademeli Ödül programı, 01 Haziran 2023 ve 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında müşterilerimizin yaptıkları alım/satım hacimlerinin aylık toplamına ve 12 ay boyunca kaç ayda hangi tutarda işlem yaptıklarına göre kazandıkları EXEN ödüllerinin Haziran ...