Bitexen Kademeli Ödül Programı

Bitexen Kademeli Ödül Programı



Kademeli Ödül programı, 01 Haziran 2023 ve 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında müşterilerimizin yaptıkları alım/satım hacimlerinin aylık toplamına ve 12 ay boyunca kaç ayda hangi tutarda işlem yaptıklarına göre kazandıkları EXEN ödüllerinin Haziran 2024’te hesaplarına yatırıldığı bir hacim programıdır.

Kademeli Ödül Programı;
  1. Platformumuz üzerinde yapacağınız tüm alım-satım işlemlerinde geçerlidir (Pro tahta, Hızlı Al Sat vb.). Küçük miktarları EXEN'e çevir özelliği ile yapılan işlemler dahil değildir. Ön satışlardan yapılan kripto varlık alım işlemleri dahil değildir.
  2. Yapacağınız her işlemin “işlem hacmi” o ay içindeki toplam hacim tutarınıza eklenir ve o ay içinde hangi baremde kaldığınız belli olur.
  3. Ödül kazanabilmek için, 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 arasında 12 ay içinde aylık toplam işlem hacminizin 100 TL’den daha fazla olduğu aylara bakılır. Müşterinin kazanım hak edişi, tutarı en fazla olan hedef gerçekleştirmesi üzerinden, alacağı TL ödülünün karşılığında EXEN olarak hesabına Haziran 2024’te tanımlanır.
  4. Ödül kazanımı için programın başlamasını takiben 12 ay içinde en az 3 ay belirtilen 100 TL minimum işlem hacmini gerçekleştirmiş olmanız gerekir.
  5. Program başlangıç tarihi 1 Haziran 2023, bitiş tarihi 31 Mayıs 2024’tür.
  6. Alım satım işlemlerinizi web sitemizden veya mobil uygulamamızdan gerçekleştirebilirsiniz.
  7. 12 ay içinde toplam 0-2 ay aralığında hedefe ulaşılmış olsa da ödüle hak kazanılamayacak olup, program süresince 3 ay ve daha fazla süreyle aylık alım satım hacmi 100 TL’nin üzerinde olan her ay hedef gerçekleşmeye dahil olacaktır.
  8. Belirtilen ödül, TL tutarı karşılığında EXEN olarak kazanan kullanıcı hesaplarına Haziran 2024’te tanımlanacaktır.
  9. Kademeli Ödül Programı ekranından aylara göre işlem hacminizdeki ilerlemeyi ve karşılığında kazanacağınız EXEN ödül miktarını takip edebilirsiniz. Bitexen hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Hesaplarım > Hesap Özeti > Kademeli Ödül Programı" menüsünden ilgili ekrana ulaşabilirsiniz.
  10. İşlem hacimleri ve hedeflenen işlemin kaç ay gerçekleştirildiğine göre ödül kazanım tablosu aşağıdaki şekildedir.

 

0-2 Ay

3-4 Ay

5-9 Ay

10-12 Ay

100 TL-2.999 TL

0 TL

50 TL

150 TL

1.000 TL

3.000 TL Üstü

0 TL

100 TL

300 TL

2.000 TL







Kademeli Ödül Programı’nda, işlem yapmadığınız aylar için “EXEN YAK” özelliği ile programa kaldığınız yerden devam edebilir, ödül bareminizi yükseltebilirsiniz.  Yıl içinde bu özellikten en fazla 6 kere yararlanabilirsiniz. 



A Baremi için 5 EXEN, B Baremi için 10 EXEN yakarak Kademli Ödül Programı'na kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.



Katılım Koşulları
  • Ödüle hak kazanabilmek için tüm katılımcıların Bitexen platformuna üye olması ve hesabın doğrulanmış aktif hesap olması gerekmektedir. (Müşteri Tanıma Forumu’nun doldurulmuş olması gerekmektedir.
  • Hak kazanılan ödüller Bitexen kullanıcı hesaplarına tanımlanacaktır. Gecikme meydana gelmesi durumunda kullanıcı Bitexen ’den herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz. 
  • Bu program diğer kampanyalar ile birleştirilemez, herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, herhangi bir kişi/hesaba devir ya da temlik edilemez, değişiklik talebinde bulunulamaz. 
  • Ödül alacak her bir kullanıcının, belirlenen program koşullarına uygun olması, belirlenen hedeflere ulaşmış olması zorunludur.

Genel Koşullar

  • Program katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin garantisi ve ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji AŞ’yi sorumlu tutamaz.
  • Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile yarışmaya katılım gösterdiği tespit edilen hesaplar etkinlik sonuçlarına dahil edilmezler.
  • Program esnasında ve/veya sonrasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  • Platformdaki ilgili menüde görüntülediğiniz işlem hacimleri, ödüller ve benzer veriler, işlem yaptığınız anda güncellenmeyebilir, kısa süreli güncelleme gecikmeleri yaşanabilir. Bu tür olası zamansal farklılıklar nedeniyle oluşabilecek kayıplardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  • Bitexen Teknoloji A.Ş her zaman ve herhangi bir gerekçe ile Katılım Koşularında değişiklik yapma, program ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, programa katılan kullanıcılara kazanılmış bir hak tanımaz.
  • Programa katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. Bitexen Teknoloji A.Ş. bu denetim kapsamında gerekli gördüğünde ek bilgi ve belge her zaman ilgili kullanıcıdan talep edebilir.
  • Program kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknolojisi kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların program ve/veya etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar. Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile kullanıcının burada belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararları için ilgili kullanıcıya rücu hakkı saklıdır.
  • Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayıp, kullanıcılara ödül dağıtılan bir program hakkında bilgilendirme amaçlı yapılan bir duyurudur. Kullanıcı; programa katılması veya katılmaması sebebiyle ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan, her türlü kar kaybı, veri kaybı, iş kaybı, itibar kaybı, beklenen tasarrufun kaybı, işin kesintiye uğraması gibi her türlü maddi, manevi ve mali zararlardan, üçüncü bir tarafça yapılabilecek tazminat talepleri sonucu doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi beri kıldığını kabul ve beyan eder.
  • Programdan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü ödül kazananlarının yükümlülüğündedir.
  • Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek gecikme ve/veya herhangi bir zararlardan sorumlu değildir.
  • Program hakkında soru, şikâyet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com veya +90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  • İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  • Program kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  • İşbu Katılım Koşulları Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından ilan edildiği tarihte yürürlüğe girecektir.
  • İşbu programa katılan herkes yukarıda sayılan ve zaman içerisinde Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından değiştirilebilecek program şartlarını kabul etmiş sayılır.
Sık Sorulan Sorular
Soru: Kullanıcı 12 ay içinde 3 ay 3.000 TL üzeri işlem yapmış, 4 ay da 2.500 TL (100 TL-2.999 TL) üzeri işlem yapmışsa ne kadar ödül kazanır?

Cevap: Kullanıcı burada hem 50 TL ödül kazanım baremine hem de 100 TL ödül kazanım baremine giriyor. Bu durumda kullanıcının faydasına olacak şekilde daha yüksek kazanım olan barem dikkate alınarak ödülü verilecektir. Aynı anda her iki barem için de ödül kazanımı olmayacaktır.

·        Soru: Kullanıcı aynı anda birden fazla baremde ödül kazanımına hak kazanırsa hepsi için ödül alabilir mi?

Cevap: Hayır alamaz, kullanıcının faydasına olacak şekilde en yüksek kazanımı olan barem dikkate alınarak ödülü verilir.

·        Soru: Kullanıcı 1 Haziran 2023 sonrası 6 ay boyunca 5.000 TL üzeri işlem hacmi gerçekleştirmiş ancak Şubat 2024’te Bitexen hesabını kapatmıştır. Program bittiğinde 300 TL karşılığı EXEN ödül kazanabilir mi?

Cevap: Hayır kazanamaz, programda ödül kazanabilmek için aktif ve onaylı Bitexen hesabının olması gerekmektedir.

·        Soru: Kullanıcı 12 ay içinde sadece 2 ay 50.000 TL üzeri hacimli işlem gerçekleştirmiş. Ay hedefine uymasa da işlem hacmi yüksek olduğu için ödül verilebilir mi?

Cevap: Hayır verilemez. Kullanıcı yüksek hacimli işlem yapmış olsa da belirtilen program koşullarına uymadığı için ödül kazanamayacaktır.

·        Soru: Programın başladığı Haziran ayında hemen işlem yapmaya mı başlamalıyım? Aralık ayında işlem yapsam programa dahil olabilir miyim?

Cevap: Program 1 Haziran 2023 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında devam edecektir. Bu tarih aralığında dilediğiniz zaman programa katılabilirsiniz, Haziran da ilk aydan itibaren programa işlem yapma zorunluluğu bulunmamaktadır.  Burada önemli olan hedeflediğiniz ödül tutarına göre zamanı değerlendirmek ve katılım için geç kalmamak. Örneğin Aralık ayı itibariyle işlem yapmaya başlarsanız, kalan 7 ayda 3.000 TL üzeri işlem hacmi gerçekleştirdiniz diyelim, kazanabileceğiniz maksimum tutar 300 TL karşılığı EXEN olacaktır.

·        Soru: Kullanıcı 3 ay boyunca 100 TL üzeri işlem hacmi gerçekleştirmiş ve sonraki 3 ay hiç işlem yapmamış. Programa kaldığı yerden devam edebilir mi?

Cevap: Evet edebilir. 1 Haziran 2023 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasındaki 12 ay boyunca işlem yapmaya devam edebilir.

·        Soru: Kullanıcı 10 ay boyunca 3.000 TL üzeri işlem hacmi yapmış, 11 ve 12. aylarda hiç işlem yapmamış, yine de 2.000 TL değerinde EXEN kazanabilir mi?

Cevap: Evet ilgili bareme dahil olduğu için kazanabilir.

·        Soru: Kullanıcı ödülü EXEN olarak almak istemezse başka şekilde verilebilir mi?

Cevap: Hayır verilemez, ödüller sadece belirtilen ödül tutarı karşılığında EXEN olarak kullanıcının Bitexen hesabına Haziran 2024’te tanımlanacaktır.

·        Soru: 31 Mayıs’ta program bittiğinde, 1 Haziran 2024’te hemen ödülüm tanımlanmış olacak mı?

Cevap: Ödüller Haziran ayı içinde tanımlanacaktır.

Soru: "EXEN YAK" özelliğini göremiyorum, neden?

Cevap: Önceki aylarda herhangi bir baremde işlem yaptıysanız, “EXEN YAK” özelliğinden yararlanamazsınız.

Soru: Önceki aylarda 3.000 TL altında işlem yaptım, EXEN yakarak bir üst seviyeye geçebilir miyim?

Cevap: "EXEN YAK” özelliği kademe artırmak için kullanılamamaktadır.

 

 





    • Related Articles

    • Bitexen Referans Programı Katılım Koşulları

      Son Katılım Tarihi: 31 Ağustos 2022, Çarşamba 23:59 12.08.2022 tarihi itibariyle Bitexen Referans Programı (“Program”) her Bitexen kullanıcısına özgü oluşturulan Referans Kodunu kullanarak yeni üyelik oluşturan, güvenlik, doğrulama adımlarını ...
    • Bitexen Referans Programı Katılım Koşulları (Eski)

      Bitexen Referans Programı 01.09.2023'ten itibaren geçerli olmak üzere yenilenmiştir. Yeni Referans Programı detaylarına, komisyon iade ve hediye oranlarına Yeni Referans ve Komisyon İade Sistemi bağlantısından ulaşabilirsiniz. 01.09.2022 tarihi ...
    • Taraftar Token Programı

      Taraftar Token Ödül Programı Başladı! Taraftar Token Ödül Programı Nedir? Bitexen Websitesi'nden Nasıl Katılabilirim? Bitexen Mobil Uygulaması'ndan Nasıl Katılabilirim? Taraftar Token Yarışmalarına katılan üyelerimiz, katıldıkları token adetlerine ...
    • TBESF Hacim Yarışması Ödül Planı

      Önemli Not: 30 Eylül - 10 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenen TBESF hacim yarışmasında 3.000 TBESF toplam ödül, ampute futbol milli takımımızın 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nı kazanması halinde geçerli olacaktır. Takımızın elde edeceği diğer ...
    • EXEN Coin Referans Ödül Etkinliği

      01.06.2020 tarihinden itibaren referans kodu ile üyelik oluşturan kullanıcıların, kendi hesaplarını onaylaması ve minimum 1 TL yatırma işlemi gerçekleştirilmesi ardından ödül EXEN Coinler referans sahibi hesabına yüklenmiştir. Bitexen’de hesap ...