Bitexen Referans Programı Katılım Koşulları (Eski)

Bitexen Referans Programı Katılım Koşulları (Eski)

Bitexen Referans Programı 01.09.2023'ten itibaren geçerli olmak üzere yenilenmiştir. Yeni Referans Programı detaylarına, komisyon iade ve hediye oranlarına Yeni Referans ve Komisyon İade Sistemi bağlantısından ulaşabilirsiniz.


01.09.2022 tarihi itibariyle Bitexen Referans Programı (“Program”) her Bitexen kullanıcısına özgü oluşturulan Referans Kodunu kullanarak yeni üyelik oluşturan, güvenlik, doğrulama adımlarını tamamlamış, “müşteri tanıma formu”nu doldurmuş ve kullanıcı olarak kaydını tamamlamış her kullanıcı Program koşullarına uygun olmak kaydıyla aşağıdaki ödülleri kazanacaktır: 

Referans Veren Kullanıcı:       
  1. Referansıyla üye olan her kullanıcı için 3 EXEN,
  2. Referansıyla üye olan her kullanıcının ödediği komisyonlardan %10 hediye
  3. Hızlı Al/Sat’ta yapacağı 1000 TL ve üzeri işlem tutarının binde 0,5'i hediye,     
  4. Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi                                                                

Referans ile Üye Olan Kullanıcı:

  1. 3 EXEN
  2. Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi
Katılım Koşulları 
  1. 12.08.2022 ve 31.08.2022 tarihleri arasında üye onayı için belgelerini iletmiş kullanıcılar bakımından, güvenlik ve doğrulama adımlarını 01.09.2022 - 31.12.2022 tarihleri arasında tamamlamaları durumunda; bu kullanıcılar 20 EXEN ödül kazanacaktır.
  2. Bunların dışında kalan tüm kullanıcılar; geçmiş dönemde verdikleri referansları da kapsayacak şekilde  işbu Program kapsamı dahilinde, komisyon iadesi ve hediyesi almaya hak kazanacaktır.
  3. Program kapsamında geçerli olan komisyon iadesi ve hediyesi EXEN cinsinden yatırılacaktır.
  4. Program kapsamında elde edilecek komisyon iadesi ve hediyesi yalnızca PRO tahtalarda yapılan işlemler için geçerlidir.
  5. Hak kazanılan iade ve hediyeler anlık olarak kullanıcı hesaplarına tanımlanacaktır. Gecikme meydana gelmesi durumunda kullanıcı Bitexen’den herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz.
  6. Bu program, Bitexen Komisyon İadesi Kampanyası’ndan bağımsızdır. Kullanıcılarımız, Bitexen Komisyon İadesi Kampanyası kapsamında hesaplarında EXEN tutmaları halinde komisyon iadesi kazanmaya devam edecektir.
  7. Müşteri tanıma formunu doldurmuş, üyeliği tamamlanmış olan ve referansla gelmiş olan tüm kullanıcılar, komisyon iade ve hediyesinden yararlanabileceklerdir. Bu Program diğer kampanyalar ile birleştirilemez, herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, herhangi bir kişi/hesaba devir ya da temlik edilemez, değişiklik talebinde bulunulamaz.
  8. Program’dan yararlanacak her bir kullanıcının, “müşteri tanıma formunu” doldurması ve kullanıcı olarak kaydını tamamlamış olması zorunludur.
Genel Koşullar
  1. Program katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin garantisi ve ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş’yi sorumlu tutamaz.
  2. Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile programa katılım gösterdiği tespit edilen hesaplar etkinlik sonuçlarına dahil edilmezler.
  3. Program’a kayıt esnasında ve/veya sonrasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  4. Bitexen Teknoloji A.Ş her zaman ve herhangi bir gerekçe ile Katılım Koşulları’nda değişiklik yapma, Program ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, Programa katılan kullanıcılara kazanılmış bir hak tanımaz. 
  5. Program’a katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. Bitexen Teknoloji A.Ş. bu denetim kapsamında gerekli gördüğünde ek bilgi ve belge her zaman ilgili kullanıcıdan talep edebilir.
  6. Program kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknolojisi kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların Program ve/veya etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar. Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile kullanıcının burada belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararları için ilgili kullanıcıya rücu hakkı saklıdır.
  7. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kullanıcı; Program’a katılması veya katılmaması sebebiyle ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan, her türlü kar kaybı, veri kaybı, iş kaybı, itibar kaybı, beklenen tasarrufun kaybı, işin kesintiye uğraması gibi her türlü maddi, manevi ve mali zararlardan, üçüncü bir tarafça yapılabilecek tazminat talepleri sonucu doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi beri kıldığını kabul ve beyan eder.
  8. Program’dan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü etkinlik kazananlarının yükümlülüğündedir.
  9. Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek gecikme ve/veya herhangi bir zararlardan sorumlu değildir.
  10. Program hakkında soru, şikayet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com vey+90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  11. İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  12. Program kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  13. İşbu Katılım Koşulları Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından ilan edildiği tarihte yürürlüğe girecektir.
  14. İşbu Program’a katılan herkes yukarıda sayılan ve zaman içerisinde Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından değiştirilebilecek Program şartlarını kabul etmiş sayılır.


    • Related Articles

    • Bitexen Referans Programı Katılım Koşulları

      Son Katılım Tarihi: 31 Ağustos 2022, Çarşamba 23:59 12.08.2022 tarihi itibariyle Bitexen Referans Programı (“Program”) her Bitexen kullanıcısına özgü oluşturulan Referans Kodunu kullanarak yeni üyelik oluşturan, güvenlik, doğrulama adımlarını ...
    • Ödül Avcısı Referans Yarışması Katılım Koşulları

      Kampanya 23.05.2022 ve 23.07.2022 tarihleri arasında sayılan kampanya koşullarına uygun şekilde yeni referans kodu ile üyelik oluşturan kullanıcıları kapsamaktadır. Belirtilen tarihlerden önce üyelik oluşturan ve üyelik oluşturduğu halde güvenlik ve ...
    • Bitexen Kademeli Ödül Programı

      Kademeli Ödül programı, 01 Haziran 2023 ve 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında müşterilerimizin yaptıkları alım/satım hacimlerinin aylık toplamına ve 12 ay boyunca kaç ayda hangi tutarda işlem yaptıklarına göre kazandıkları EXEN ödüllerinin Haziran ...
    • BITEXEN’DE YENİ YIL ÇEKİLİŞİ KATILIM KOŞULLARI

      14.12.2021 tarihinde @Bitexencom Twitter ve @bitexen Instagram adresinde yayınlanan çekilişe katılmak için sosyal medya hesabımızı takip etmeniz, duyuru yapılan gönderinin altına 2022 yılında Bitexen’de olmasını istediğiniz coin’leri eklemeniz ve ...
    • Passo Kampanya Katılım Koşulları

      Katılım Koşulları PASSO mobil uygulaması üzerindeki Bitexen yönlendirme menüsü ile Bitexen’e geçerek ilk defa üye olan tüm kullanıcılar üye oldukları tarihte bildirimi yapılan/belirtilen tutarda ödülü kazanacaklardır. Kampanya kapsamında dağıtılacak ...