Bitexen Sevgililer Günü GOLDp Kampanyası

Bitexen Sevgililer Günü GOLDp Kampanyası

Kampanyaya nasıl katılabilirim?
 
1. Eğer Bitexen üyesiysen bu kampanyadan yararlanabilir ve senin referansınla kampanya tarihleri arasında Bitexen’de hesap açan ilk kişinin bu hediyeyi kazanmasını sağlayabilirsin!
 
2. Arkadaşına göndereceğin Referans Linki’ni almak için istediğin Bitexen mobil uygulamasını indir,

Not: Referans Linki sadece Bitexen Mobil Uygulamaları üzerinden alınabilir.

3. Mobil uygulamaya Bitexen hesap bilgilerinle giriş yap.

4. Bitexen sekmesine tıkla, açılan sayfada referans kodunun sağ tarafındaki Link Paylaş ‘a tıkla ve Bitexen’de hesap açması için linki arkadaşına gönder.

Unutma, kampanyaya katılabilmek için arkadaşın Bitexen’e senin yolladığın link ile kayıt olmalı. 

5. Eğer cüzdanında GOLDP yoksa, Bitexen hesabına giriş yaparak Pro veya Hızlı Al-Sat bölümünden en az 25 GOLDP token al. 




6.Arkadaşının GOLDP cüzdan adresini öğren. (GOLDP cüzdan adresinizi Bitexen.com > Hesabım > PonteGold (GOLDP) > Para Yatır adımından öğrenebilirsiniz.)




7. Bitexen.com > Hesabım > PonteGold (GOLDP) > Para Çekme adımı ile 13 Şubat 2021 saat 23.59’a kadar bu adrese en az 25 GOLDp gönder.



Not: İlk transfer işlemi mobil uygulamalardan değil, bitexen.com üzerinden yapılmalıdır. 

8. 25 GOLDp gönderim işlemi başarıyla gerçekleştiyse 14 Şubat Pazar günü gün sonuna kadar arkadaşının hesabına Bitexen tarafından 25 GOLDp hediye olarak yatacak.

Sıkça Sorulan Sorular
25 GOLDP kazananlar nasıl belirlenecek?

- Referans linkiyle açılan yeni hesabın kayıt tarihi 10.02.2021 saat 10.00 ile 13.02.2021 günü saat 23.59.59 arasında olmalı. 

- Yeni açılan hesaba, referans olan hesaptan 13.02.2021 günü saat 23.59.59’a kadar 25 GOLDP transfer edilmiş olmalı.

- 13.02.2021 günü saat 23.59.59’a kadar yeni açılan hesapta gönderilen 25 GOLDP duruyor olmalı.

- Kazanacak olan hesap, referans olan hesabın 25 GOLDP gönderdiği ilk hesap olacak. 


25 GOLDP ödülüm hesaba ne zaman tanımlanır?

GOLDP ödülleri hesaplara 14.02.2021 tarihinde gün sonuna kadar yatırılacaktır.

Hesabımı nasıl onaylayabilirim?

Hesabınızı onaylamanız için birkaç aşamalı onaylama sürecini tamamlamanız gerekmektedir. E-posta onayı, SMS onayı, kimlik bilgileri doğrulama ve yerleşim yeri bildirimi onayı işlemlerini tamamladıktan sonra hesabınız onaylanacaktır. Hesap onaylama işlemlerinin amacı müşteri tanıma prosedürlerini yerine getirmek ve kullanıcılarımızın gerçek kişiler olduğunu kanıtlamak için yapılmaktadır.


Referansımla birden fazla kişiyi davet edip hediye almalarını sağlayabilir miyim? 

Hayır, bu kampanyadan sadece sizin referansınızla hesap açan ilk kişi yararlanabilir.

 

Genel Etkinlik Koşulları

Bitexen Teknoloji A.Ş, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği tüm etkinlikler için aşağıda yer alan hükümler genel kural olarak kabul eder.

  1. Hediye kazanan etkinlik katılımcılarının bakiyelerini çekebilmeleri için Bitexen.com üzerinde kayıtlı ve tüm müşteri tanıma (KYC) prosedürlerini tamamlanmış olması gerekmektedir.

  2. Etkinlik katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş’yi sorumlu tutamaz.

  3. Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile etkinliğe katılım gösterdiği tespit edilen hesaplar etkinlik sonuçlarına dahil edilmezler.

  4. Etkinlik esnasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.

  5. Etkinliklere katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. 

  6. Etkinlik kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknoloji kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar.

  7. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

  8. Etkinliklerden dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü etkinlik kazananlarının yükümlülüğündedir.

  9. Etkinliklere katılım gösteren tüm kullanıcılar, etkinliklere yönelik e-posta almayı kabul ettiğini beyan eder.

  10. Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek zararlardan sorumlu değildir.

  11. Etkinlikler hakkında soru, şikayet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com'dur.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital para alım satım platformu Bitexen, gelişmeye ve güncel kalmaya devam ediyor.


               












    • Related Articles

    • Bitexen Club ve TATIL Token Anneler Günü Kampanyası Hakkında

      06.05.2022 ve 08.05.2022 tarihleri arasında Bitexen Club üzerinden minimum 500 TL ve üzerinde TATIL Token'ı 90 gün kilitleyen her kullanıcı tatilbudur.com' dan yapacakları otel rezervasyonlarında tüm indirimlere ek %5 indirim hakkı kazanacaktır. ...
    • Bitexen Winterfest Oyunları 3 EXEN Kampanyası Koşulları

      6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde yer alan Alışveriş Sepeti – Dijital Futbol ve Snowboard oyunlarında her oyun için ayrı olmak üzere, günün en yüksek skorunu alan katılımcılara 3 EXEN Coin hediye ...
    • Bitexen Winterfest Oyunları 1 EXEN Kampanyası Koşulları

      6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde hediye çantalarının içerisindeki dilek kartının üzerinde yer alan QR kodu okutup Bitexen uygulamasını indiren ve KYC (kullanıcı bilgi doğrulama) sürecini tamamlamış olan ...
    • BITEXEN’DE BITCOIN’IN YAŞ GÜNÜ #BitcoinliOlsun ÇEKİLİŞİ KOŞULLARI

      3.01.2022 tarihinde @Bitexencom Twitter ve @bitexen Instagram hesaplarında yayınlanan çekilişe katılmak için sosyal medya hesabımızı takip etmeniz, duyuru gönderisinin altına BTC ile ilk karşılaştığınız yılı yorum olarak eklemeniz, Twitter’da duyuru ...
    • Bitexen 5. Yıl Dönümü Sosyal Medya Özel Kampanyası

      Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin 5. kuruluş yıl dönümü için Bitexen’e ait resmi Instagram ve Twitter sosyal medya kanallarında düzenlenen yarışmada kullanıcılar; “Bitexen’in en sevdiğiniz özelliği nedir?” sorusuna #Bitexen5Yaşında etiketi ile ilgili postun ...