Hacim Yarışması Katılım Koşulları

Hacim Yarışması Katılım Koşulları

Hacim Yarışması Nedir? 

Yarışmaya konu olan paritede (ör: BTC/TRY) , kullanıcı alım-satım işlemi yaptıkça hacim sağlamış olur. Kullanıcı yapılan hacim miktarına göre yarışma sıralama listesinde üst sıralara doğru yükselir.  Sıralamada birinciden başlamak üzere,  ilk 3 kullanıcıya, ilk 20  kullanıcıya ve belirlenen alt hacim limitini geçen tüm kullanıcılara belirtilen miktarlarda kripto para ödülü dağıtılır. Ayrıca sıralama listesinde şanslı numaralarda bulunan her kullanıcıya da ek olarak kripto para ödülü verilmektedir. 
Her hacim yarışması için bu kurallar ve ödül miktarları değişiklik gösterebilir. Her hacim yarışmasında açıklanan katılım koşulları belirleyicidir.

Hızlı Al/Sat Hacim Yarışması Nedir?

Hızlı Al/Sat Hacim Yarışmaları, Hızlı Al/Sat ekranında listelenen herhangi bir kripto para ile yapılacak alım satım işlemlerini kapsamaktadır. (PRO tahtası bulunan işlem çiftleri yarışma kapsamında değildir.)

Hacim yarışmasındaki sıralamalarda aynı işlem hacmine sahip yarışmacılar varsa, ilgili işlem hacmine ilk ulaşan yarışmacı üst sırada yer alır.
Şanslı Numara Nedir?  
Yarışma başlamadan önce, Bitexen tarafından rastgele belirlenmiş sıralama numaralarına ek olarak, hacim yarışmasında belirtilen tutarda kripto para ödülü verilmektedir. Numaralar yarışma öncesinde açıklanır, yarışma sıralama listesi sürekli güncellenir ve kullanıcıların takibine sunulur. Siz de şanslı numaralarda bulunup bulunmadığınızı veya ne kadar yakın olduğunuzu takip edebilir, işlem stratejilerinizi buna göre belirleyebilirsiniz.
Örneğin, şanslı numaranın 3 olduğu durumda ek olarak hacim yarışmasında belirtilen miktarda kripto para ödül alacak olan sıralama numaraları: 3, 13, 23, 33, 43, 53, 63, 73, 83, 93, 103, 113 şeklinde veya rastgele şekilde 2, 15, 29, 134, 273 ... şeklinde olabilir.
Hacim yarışması bir çekiliş veya şans yarışması olmayıp, tamamen bir işlem stratejisi yarışmasıdır. Bitexen olarak, bizimle çalışan kullanıcılarımızı ödüllendirmekten mutluluk duyuyoruz.
Genel Etkinlik Koşulları
Bitexen Teknoloji A.Ş, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği tüm etkinlikler için aşağıda yer alan hükümler genel kural olarak kabul eder.
  1. Etkinlik katılımcılarının Bitexen.com üzerinde kayıtlı ve tüm müşteri tanıma (KYC) prosedürlerini tamamlanmış olması gerekmektedir.
  2. Etkinlik katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş’yi sorumlu tutamaz.
  3. Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile etkinliğe katılım gösterdiği tespit edilen hesaplar etkinlik sonuçlarına dahil edilmezler.
  4. Yarışmalara, yarışma sayfasında yer alan başlangıç saatinden önce veya bitiş saatinden sonra katılım gerçekleştirilemez.
  5. Yarışma sayfasında yer alan başlangıç ve bitiş saatleri, salise'lik işlem gerçekleşmelerine karşı duyarlıdır. Bu nedenle, işlemlerinizin salise farkı ile yarışma bitiş tarihini geçmesi halinde, platfom üzerinde salise bilgisi görünmese bile sistem tarafından otomatik olarak bitiş saatinden sonra gerçekleşmiş olarak dikkate alınır.
  6. Etkinlik esnasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  7. Bu etkinliğe katılım, başka etkinlik ve kampanyalarla birleştirilemez.
  8. Etkinliklere katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. 
  9. Etkinlik kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknoloji kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar.
  10. Kullanıcının oluşturduğu alım veya satım emrinin yine kendi oluşturduğu alım veya satım emri ile eşleşmesi halinde, gerçekleşen işlem yarışma kapsamında işlem hacmi olarak dikkate alınmamaktadır. 
  11. Hacim etkinliklerinde her sonuç kademesinde bir kullanıcı bulunur, aynı işlem hacmine sahip kullanıcılar için zaman esası incelenir. 
  12. Bitexen Teknoloji A.Ş etkinlik kazananlarının sosyal medya hesaplarından duyurabilir, etkinlik kazananları etkinliğe katılım göstererek bu kuralı kabul ettiğini beyan eder.
  13. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
  14. Etkinliklerden dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü etkinlik kazananlarının yükümlülüğündedir.
  15. Etkinliklere katılım gösteren tüm kullanıcılar, etkinliklere yönelik e-posta almayı kabul ettiğini beyan eder.
  16. Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek zararlardan sorumlu değildir.
  17. Bitexen Teknoloji A.Ş katılım koşullarında değişiklik yapma, değiştirme ve yarışmayı sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez. 
  18. İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  19. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  20. Tüm katılımcılar, yukarıda sayılan hususları kabul etmiş sayılırlar. 
  21. Etkinlikler hakkında soru, şikayet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com 'dur.
Bitexen Teknoloji A.Ş katılım koşullarında değişiklik yapma ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital para alım satım platformu Bitexen, gelişmeye ve güncel kalmaya devam ediyor.

         

    • Related Articles

    • Hacim Yarışması Katılım Koşulları

      TBESF Hacim Yarışması Bilgilendirmesi: 30 Eylül - 10 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenen TBESF hacim yarışmasında 3.000 TBESF toplam ödül, ampute futbol milli takımımızın 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nı kazanması halinde geçerli olacaktır. ...
    • TBESF Hacim Yarışması Ödül Planı

      Önemli Not: 30 Eylül - 10 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenen TBESF hacim yarışmasında 3.000 TBESF toplam ödül, ampute futbol milli takımımızın 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nı kazanması halinde geçerli olacaktır. Takımızın elde edeceği diğer ...
    • #BilBakalım Yarışması Katılım Koşulları

      Değerli Kullanıcılarımız, 23.05.2022 tarihinde Bitexen Instagram adresinde yayınlanan yarışmamıza  katılmak için duyuru yapılan paylaşıma doğru yanıtı vermeniz ve Bitexen Instagram hesabını takip etmeniz, Onaylanmış Bitexen hesabınız olması ...
    • #BilBakalım Yarışması Katılım Koşulları

      Değerli Kullanıcılarımız, 07.06.2022 tarihinde Bitexen Instagram adresinde yayınlanan yarışmamıza  katılmak için duyuru yapılan paylaşıma doğru yanıtı vermeniz ve Bitexen Instagram hesabını takip etmeniz, Onaylanmış Bitexen hesabınız olması ...
    • Ödül Avcısı Referans Yarışması Katılım Koşulları

      Kampanya 23.05.2022 ve 23.07.2022 tarihleri arasında sayılan kampanya koşullarına uygun şekilde yeni referans kodu ile üyelik oluşturan kullanıcıları kapsamaktadır. Belirtilen tarihlerden önce üyelik oluşturan ve üyelik oluşturduğu halde güvenlik ve ...