Bitexen TESFED Türkiye Kupası'na İsim Sponsor Oldu

Bitexen TESFED Türkiye Kupası'na İsim Sponsor Oldu

Bitexen Tesfed Türkiye Kupası

İkincisi düzenlenen, Türkiye’nin ilk resmi espor kupası olan Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nın kayıtları 25 Eylül’de açılıyor!
Türkiye E-Spor Federasyonu’nun tek resmî espor kupası olan Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nın ikincisi için geri sayım başladı!

Birincisinde 3bin’den fazla oyuncunun rekabet ettiği ve 100.000 TL’nin üzerinde ödül dağıtılan Bitexen TESFED Türkiye Kupasında esporcular bu kez 9 oyunda rekabet edecek.
Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve espor severlerden büyük ilgi gören organizasyon, bu yıl “Bitexen TESFED Türkiye Kupası” adıyla Bitexen isim sponsorluğu ve JBL Quantum sponsorluğunda hayata geçiriliyor.

Finalleri Red Bull Gaming Ground kapsamında Red Bull Türkiye Twitch kanalında yayınlanacak olan Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nda 6 takım oyunu ve 3 bireysel oyun yer alıyor.
İlk 3 şampiyonanın ardından, Dota 2, Tekken 7 ve eFootball PES şampiyonları Uluslararası Espor Federasyonu’nun düzenlediği 12. Espor Dünya Şampiyonasında ilk kez Türkiye’yi temsil etme şansı kazanacak. Şampiyonlar, bölge elemelerini aştıkları takdirde 6-12 Aralık tarihlerinde, İsrail, Eylat’ta düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası Finallerine katılma hakkı kazanacaklar. (Finaller, COVID-19 ve pandemi gözetilerek değerlendirilecektir.)

Türkiye’nin her yerinden 16 yaş ve üstü tüm esporcuların katılabileceği Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nda kayıtlar 25 Eylül’de başlayıp her oyun’un online elemelerinden 1 gün öncesine kadar devam edecek.

125.000TL değerinde Bitexen Exen Coin ödül havuzu bulunan Bitexen TESFED Türkiye Kupası’na kayıt olmak 25 Eylül’den itibaren bu site üzerinden başvuru yapabilirsin.

BTXN Coin nedir?
Kısa bir süre içerisinde dijital para dünyasında ilgi uyandıran ve ülkemizin sınırlarını aşarak dünya dijital varlık borsalarında işlem görmesi hedeflenen Türkiye’nin ilk milli Coin’idir.

Bitexen Dijital Para Alım Satım Platformuna Nasıl Üye Olunur?
Bitexen.com’u ziyaret ederek sağ üst kısmında bulunan “Hesap Oluştur” butonuna tıkladıktan hemen sonra, karşınıza çıkacak ekranda eposta adresinizi ve şifrenizi belirlemenizin ardından, hesap onay aşamasına geçebilirsiniz.

Hızlı Al/Sat butonuna tıklayarak Türkiye’nin en fazla dijital varlığa sahip platformunda, 90’dan fazla dijital varlığı alıp-satabilir, saklayabilir veya transfer edebilirsiniz.

Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nda görüşmek üzere!Bitexen’den 3 BTXN Coin Hediye Kampanyası’nın kapsamı nedir?
Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından müsabakalara katılan tüm esporculara müsabaka sonucu galibiyet ve yahut mağlubiyet olsun 3 BTXN Coin hediye olarak verilecektir. BTXN Coin’lerin dağıtımları her oyun kategorisinde ilgili oyun için ilk eleme müsabakasından sonra başlayacaktır. Müsabakalara katılan her esporcu 3 BTXN Kampanyası’ndan yararlanabilmek için web.bitexen.com’a tam üyelik şartlarını yerine getirmiş olması gerekmektedir. Bu kampanya Bitexen TESFED Türkiye 2020 süresince geçerlidir.

Bitexen Referans Numarası’nı nasıl alabilirim?
Referans Numaramıza, web.bitexen.com’a üye olduktan sonra; web sitesi üzerinden “Hesaplarım > BTXN Profilim” sayfasından ulaşabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden ise “BİTEXEN” sekmesinden Bitexen Referans Numaranıza ulaşabilirsiniz. Tüm esporculara şimdiden başarılar dileriz.


Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital para alım satım platformu Bitexen, gelişmeye ve güncel kalmaya devam ediyor.


               


    • Related Articles

    • Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2021 Başladı

                          Bitexen’in ikinci kez ana sponsoru ve isim sponsoru olduğu ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bitexen TESFED Türkiye Kupası başladı.   Türkiye’nin tek resmi espor turnuvası olan ve espor severlerin yüksek ilgisi ile karşılaşan program ...
    • Bitexen TESFED Türkiye Kupası Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

      1)    Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2020’ye nasıl başvuru yapabilirim? Türkiye Espor Federasyonu’nun resmî turnuva sitesi http://bit.ly/bitexentesfed üzerinden başvuru formlarına ulaşabilirsiniz. 2)    Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2020’nin toplam ...
    • SEKTÖRDE ÖDENMİŞ EN YÜKSEK SERMAYE BITEXEN’DE!

      Vizyoner atılımları, geliştirdiği inovatif teknolojilerle adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’de FinTek sektöründe zirveyi hedefleyen Bitexen Teknoloji A.Ş., sermayesini 25 milyon TL’ye yükselterek Türkiye’deki kripto para sektöründe en fazla ...
    • Bitexen Teknoloji, CryptoCamp Turkey'in Ana Sponsoru Oldu

      Bitexen Teknoloji olarak, kadın girişimcilerin kurduğu, internet ortamında A’dan Z’ye interaktif blokzincir ve kriptopara eğitimi veren Crypto Camp Turkey’in ana sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz. Eğitim programı, kriptoparalar ve blokzincir ...
    • Bitexen, COCOS Yenilenme Programını Destekliyor!

      Değerli Kullanıcılarımız, COCOS Yenilenme Programını’nı destekleyen Bitexen’de, kullanıcılarımızın sahip oldukları COCOS bakiye özetleri alınacak, halihazırda var olan COCOS tokenları 1.000:1 oranında yeni COCOS tokenlara dönüştürülerek yenilenme ...