Bitexen Winterfest Oyunları 1 EXEN Kampanyası Koşulları

Bitexen Winterfest Oyunları 1 EXEN Kampanyası Koşulları

6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde hediye çantalarının içerisindeki dilek kartının üzerinde yer alan QR kodu okutup Bitexen uygulamasını indiren ve KYC (kullanıcı bilgi doğrulama) sürecini tamamlamış olan herkese 1 EXEN Coin hediye edilecektir. EXEN Coin hediyenizi kazanmak için yapmanız gerekenler:
  1. Hediye çantaların içerisinde yer alan dilek kartındaki QR kodu okutup, Bitexen uygulamasını indirin.
  2. Kullanıcı oluştururken Referans Kodu kısmına winterfest2022 yazarak hesap açın.
  3. 1 EXEN hediyenizin tanımlanabilmesi için KYC (kullanıcı bilgi doğrulama) sürecini tamamlayın.
  4. Bu adımları tamamladıktan sonra hediyeniz 21 Şubat 2022’den itibaren 30 iş günü içinde hesabınıza tanımlanacaktır.
İyi eğlenceler dileriz!
 
Katılım Koşulları:  
  1. 6 Şubat – 17 Şubat 2022 arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde hediye çantalarının içerisinde yer alan dilek kartındaki QR kodu okutup Bitexen uygulamasını indiren ve winterfest2022 referans koduyla kaydolup KYC sürecini tanımlayan katılımcılara 1 EXEN hediye edilecektir. Hediyeden yararlanmak isteyen katılımcılarımız Bitexen uygulamasını indirerek, 18 Şubat 2022 23:59 tarihine kadar hesap açması ve 20 Şubat 2022 23:59 tarihine kadar ise hesap açma sürecini tamamlaması gerekmektedir. Hesap onay sürecinde telefon, mail, kimlik ve adres onayını tamamlayan katılımcıların hesabına 21 Şubat 2022 itibaren 30 iş günü içerisinde 1 EXEN Coin tanımlanacaktır.
  2. Katılım ücretsiz olup, herhangi bir satın alma koşulu aranmamaktadır. 
  3.  Katılım için son tarih 17 Şubat 2022 saat 12:30’dur. Bu tarih ve saatten sonra yapılan işlemler değerlendirilmeyecektir. 
  4.  18 yaşından küçük kişiler kampanyaya katılamayacak olup, katılsalar dahi hediye alamayacaklardır. 
  5.  Sadece bireysel kullanıcılar katılabilecektir; kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamayacak olup, 3. maddede yer alan diğer tüm şartları taşıyor olsa dahi hediye üzerinde hak iddia edemeyecektir.   
  6. Bitexen Teknoloji; hediyeleri katılımcıların hesabına 21 Şubat 2022 itibari ile 30 iş günü içerisinde teslim edecektir.   
  7. Katılımcı sayısının ödülü kazanmak için 5. maddede belirtilen sayı/sayılar için yeterli olmaması durumunda yeterli olmayan sayıda öngörülen hediye verilmeyecektir.   
  8. Bitexen A.Ş., durdurma hakkı da dahil olmak üzere katılım koşullarını, verilecek hediyeleri ve/veya içeriklerini dilediği zaman ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.
  9. Katılımcılar, hediye kazananlarına ilan edileceği tarihin, hediye kazananlara haber verilecek tarihin ve hediye kazanan kişilerin başvuru tarihinin, gerek duyulduğu takdirde Bitexen tarafından değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılacaktır.   
  10. Katılımcılar, kampanya kapsamında verdiği kişisel bilgilerin, görüşlerin ve materyallerin Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından Kişisel Verilerin Korunması ve ilgili mevzuat kapsamında kayıt ve muhafaza edilmesine, bilgi, görüş ve fikirlerinin kullanılmasına muvafakat ettiklerini, bunlara itiraz etmeyeceklerini ve bunun karşılığında her ne ad altında olursa olsun hiçbir bedel talep etmeyeceklerini kesin olarak ve geriye dönülemez surette kabul ve taahhüt etmektedir.   
  11.  Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Türk Ceza Kanunu ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt etmekte olup buna ilişkin tüm hukuki ve cezai sorumluluk tamamen ve münhasıran katılımcıya ait olacaktır.   
  12. Katılımcılar, tüm katılımcılara eşit koşullarda katılım hakkı sağlamak amacıyla aynı/yakın/benzer adres ve kimlik bilgilerine sahip birden fazla kazanan olduğunda bunların tamamının ya da bir kısmının ödüllerini vermeme yetkisinin Bitexen’e ait olduğunu kabul ve taahhüt etmektedir.   
  13. Kampanyaya Bitexen ve Bitexen’e bağlı şirket çalışanları katılamayacak olup katılmaları durumunda hediyeye hak kazanmaları halinde kendilerine hediyeden verilmeyecektir. Bu durumda ilgili ödül, ödül alma hakkını bu madde kapsamında kaybeden katılımcının doğru cevap sıralamasını izleyen sıralamadaki katılımcıya verilecektir.  
  14. Tüm katılımcılara eşit koşullarda katılım hakkı sağlamak amacıyla aynı/yakın/benzer adres ve kimlik bilgilerine sahip birden fazla kazanan olduğunda bunların tamamının ya da bir kısmının katılımları iptal edilebilir. 
  15. Bitexen’in sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, bu yollara başvuran kişilerin katılımları iptal edilecektir.  
  16. Bitexen’in, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve kullanıcıların ya da diğer üçüncü kişilerin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunda hiçbir sorumluluğu söz konusu olmayacaktır.  
  17. Koşullarda belirlenen mekanizma dışında kalan ve kazanacak kişiye yönelik herhangi bir uygunsuz işlem tespit edildiğinde, bu usulsüzlüğü yapan tüm kullanıcıların bu katılım özelinde ve diğer tüm Bitexen kampanya/çekiliş için katılım hakkı iptal edilecektir.  
  18. Katılımın tüm hakları münhasıran Bitexen Teknoloji A.Ş.’ye aittir. 
  19. Tüm katılımcılar yukarıdaki belirtilen katılım koşullarını kabul etmiş sayılmaktadır.  
  20. Katılım şartları ve buna bağlı ihtilaflarda Türk Hukuku geçerli olup İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

    • Related Articles

    • Bitexen Winterfest Oyunları 3 EXEN Kampanyası Koşulları

      6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde yer alan Alışveriş Sepeti – Dijital Futbol ve Snowboard oyunlarında her oyun için ayrı olmak üzere, günün en yüksek skorunu alan katılımcılara 3 EXEN Coin hediye ...
    • "2021'e Dağıtarak Giriyoruz" 5 EXEN Hediye Kampanyası Koşulları

      5 EXEN Coin dağıtım kampanyası hangi tarih aralığını kapsamaktadır? 5 EXEN Coin dağıtım kampanyasına katılım sağlayabilmek için 21 Aralık 2020, saat 00:00 ve 31 Aralık 2020, saat 23:59 tarihleri arasında hesabınızın onaylanmış olması gerekmektedir. ...
    • Bitexen Referans Programı Katılım Koşulları (Eski)

      Bitexen Referans Programı 01.09.2023'ten itibaren geçerli olmak üzere yenilenmiştir. Yeni Referans Programı detaylarına, komisyon iade ve hediye oranlarına Yeni Referans ve Komisyon İade Sistemi bağlantısından ulaşabilirsiniz. 01.09.2022 tarihi ...
    • #HasretBitiyor Mavi Şimşekler Uygulaması Kampanyası Koşulları

      10.08.2021 – 15.08.2021 tarihleri arasında Mavi Şimşekler uygulamasında yayınlanan ödüllü Süper Lig anketine katılan ilk 1.000 kişiye 260 ₺ değerinde ADSC, ayrıca katılımcılar arasında yapılacak çekilişle 10'u futbolcu imzalı toplam 50 kişiye ADS ...
    • EXEN Coin Hakkında Sık Sorulan Sorular

      1. Toplam Kaç Adet EXEN Coin Üretilecek? Sadece 15 milyon adet EXEN Coin kripto-parası üretilecek ve bu sayıya ulaşıldıktan sonra yeni EXEN Coin üretimi yapılamayacaktır. 2. Hangi Fiyattan Satacaksınız? EXEN Coin’ler, Bitexen tarafından kullanıcılara ...