"2021'e Dağıtarak Giriyoruz" 5 EXEN Hediye Kampanyası Koşulları

"2021'e Dağıtarak Giriyoruz" 5 EXEN Hediye Kampanyası Koşulları

5 EXEN Coin dağıtım kampanyası hangi tarih aralığını kapsamaktadır?

5 EXEN Coin dağıtım kampanyasına katılım sağlayabilmek için 21 Aralık 2020, saat 00:00 ve 31 Aralık 2020, saat 23:59 tarihleri arasında hesabınızın onaylanmış olması gerekmektedir.


Hesabımı onayladım 5 EXEN Coin ödülüm hesabıma ne zaman tanımlanır?

Hesap onayınız tamamlandıktan çok kısa süre sonra 5 EXEN Coin hesabınıza otomatik olarak tanımlanır.

 

Kampanyaya kimler dahil olabilir?

Kampanyaya yukarıda verilen tarihler arasında hesabını onaylatmış olan eski Bitexen üyeleri ve yine bu tarihler arasında yeni hesap açarak hesabını onaylatan Bitexen üyeleri katılabilir. 

 

Hesabımı nasıl onaylayabilirim?

Hesabınızı onaylamanız için birkaç aşamalı onaylama sürecini tamamlamanız gerekmektedir. E-posta onayı, SMS onayı, kimlik bilgileri doğrulama ve yerleşim yeri bildirimi onayı işlemlerini tamamladıktan sonra hesabınız onaylanacaktır. Hesap onaylama işlemlerinin amacı müşteri tanıma prosedürlerini yerine getirmek ve kullanıcılarımızın gerçek kişiler olduğunu kanıtlamak için yapılmaktadır.

 

Referansımla arkadaşlarımı davet edip daha fazla ödül alabilir miyim?

Hayır, referans sistemi bu kampanyaya dahil değildir. Bu kampanya sadece bireysel kullanıcılarımızın katılımı için oluşturulmuştur. Bu kampanya, BTXN Coin izahnamesinde de belirtilen dağıtım sürecinin devamı olmayıp, 10 günlük periyodu kapsayan farklı bir dağıtım etkinliğidir.

 

Genel Etkinlik Koşulları

 

Bitexen Teknoloji A.Ş, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği tüm etkinlikler için aşağıda yer alan hükümler genel kural olarak kabul eder.

  1. Etkinlik katılımcılarının Bitexen.com üzerinde kayıtlı ve tüm müşteri tanıma (KYC) prosedürlerini tamamlanmış olması gerekmektedir.
  2. Etkinlik katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş’yi sorumlu tutamaz.
  3. Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile etkinliğe katılım gösterdiği tespit edilen hesaplar etkinlik sonuçlarına dahil edilmezler.
  4. Etkinlik esnasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  5. Etkinliklere katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. 
  6. Etkinlik kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknoloji kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar.
  7. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
  8. Etkinliklerden dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü etkinlik kazananlarının yükümlülüğündedir.
  9. Etkinliklere katılım gösteren tüm kullanıcılar, etkinliklere yönelik e-posta almayı kabul ettiğini beyan eder.
  10. Bitexen  Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek zararlardan sorumlu değildir.
  11. Etkinlikler hakkında soru, şikayet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com'dur.

 

Bitexen Teknoloji A.Ş katılım koşullarında değişiklik yapma ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir.


Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital para alım satım platformu Bitexen, gelişmeye ve güncel kalmaya devam ediyor.

               













    • Related Articles

    • Bitexen Winterfest Oyunları 1 EXEN Kampanyası Koşulları

      6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde hediye çantalarının içerisindeki dilek kartının üzerinde yer alan QR kodu okutup Bitexen uygulamasını indiren ve KYC (kullanıcı bilgi doğrulama) sürecini tamamlamış olan ...
    • Bitexen Winterfest Oyunları 3 EXEN Kampanyası Koşulları

      6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde yer alan Alışveriş Sepeti – Dijital Futbol ve Snowboard oyunlarında her oyun için ayrı olmak üzere, günün en yüksek skorunu alan katılımcılara 3 EXEN Coin hediye ...
    • #HasretBitiyor Mavi Şimşekler Uygulaması Kampanyası Koşulları

      10.08.2021 – 15.08.2021 tarihleri arasında Mavi Şimşekler uygulamasında yayınlanan ödüllü Süper Lig anketine katılan ilk 1.000 kişiye 260 ₺ değerinde ADSC, ayrıca katılımcılar arasında yapılacak çekilişle 10'u futbolcu imzalı toplam 50 kişiye ADS ...
    • Bitexen Hediye Kartları Çekiliş Koşulları

      BITEXENleyenler kazanıyor! Her hafta Twitter hesabımızdan yaptığımız çekilişle; Netflix, iTunes, Google Play, Steam, D&R veya Udemy dijital hediye kartlarından birini kazanan 10 kişiden biri olun. #BitexenleHediyeKazan, Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin ...
    • EXEN Coin Hakkında Sık Sorulan Sorular

      1. Toplam Kaç Adet EXEN Coin Üretilecek? Sadece 15 milyon adet EXEN Coin kripto-parası üretilecek ve bu sayıya ulaşıldıktan sonra yeni EXEN Coin üretimi yapılamayacaktır. 2. Hangi Fiyattan Satacaksınız? EXEN Coin’ler, Bitexen tarafından kullanıcılara ...