Bitexen ve d-hub Üyelik Kampanyası Hakkında Bilgilendirme

Bitexen ve d-hub Üyelik Kampanyası Hakkında Bilgilendirme

Bitexen kullanıcılarına özel olarak 11.03.2024 ve 31.05.2024 tarihleri arasında Bitexen mobil uygulaması veya internet sitesindeki kampanya görseli üzerine tıklayarak ya da Bitexen mobil uygulamasında Ayarlar sekmesi altında Bağlantılar menüsünden d-hub seçeneğine tıklayıp d-hub uygulamasına ilk defa üye olan, d-hub hesabına para yatıran ve BİST dışındaki uluslararası borsalarda ilk hisse senedi alım işlemini gerçekleştiren tüm kullanıcılara kampanya koşullarına uymaları kaydıyla 200 TL’ye varan EXEN Coin hediye edilecektir.




Mobil uygulamamızı  App Store ve Google Play Store'dan indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya Koşulları
  1. Belirtilen genel katılım koşullarına uymaları kaydıyla, 11.03.2024 ve 31.05.2024 (dâhil) tarihleri arasında Bitexen ana sayfasında bulunan kampanya görseline tıklayarak  ya da Bitexen mobil uygulamasında Ayarlar sekmesi altında Bağlantılar menüsünden d-hub seçeneğine tıklayıp d-hub’a ilk defa üye olan Bitexen müşterileri, d-hub hesaplarına para transferi yapmaları ve BİST dışındaki uluslararası borsalarda gerçekleştirecekleri ilk hisse senedi alım işlemi sonrasında; Bitexen hesaplarına eklenecek şekilde 200 TL’ye varan EXEN Coin kazanacaklardır.
  2. Kullanıcıların kampanyadan yararlanabilmeleri için Bitexen ana sayfasında bulunan kampanya görseline tıklamaları ve açılan kampanya detay sayfasında, aşağıda belirtilen kişisel bilgilerinin Dinamik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile paylaşılmasına onay vermeleri gerekmektedir.
    - Ad
    - Soyad
    - Doğum Yeri
    - Doğum Tarihi
    - TCKN
    - Meslek (varsa)
    - Öğrenim Durumu (varsa)
  3. Kampanyadan yararlanabilmek için; Bitexen müşterilerinin, müşteri doğrulama adımlarını tamamlamış olması gerekmektedir. Müşteri doğrulama adımlarını tamamlamamış kullanıcılar kampanyadan yararlanamazlar.
  4. Kullanıcının onayı sonrasında d-hub tarafından kullanıcıya noreply@dinamikhub.com e-posta adresinden bir e-posta gönderilecektir.
  5. E-postanın içeriğinde; 3 ay süreyle geçerli olacak “geçici şifre”, kısa bilgilendirme ve d-hub indirme linkleri bulunacaktır.
  6. E-postanın kullanıcı tarafından okunup onaylanması sonrasında d-hub uygulamasının indirilip e-postada bulunan geçici şifre ile d-hub uygulamasına giriş yapması gerekmektedir.
  7. d-hub uygulamasına giriş yapan kullanıcı şifre oluşturma ekranına yönlendirilecek ve yeni şifresini belirleyen kullanıcıya “SMS” aracılığıyla OTP gönderilip telefon numarası da kayıt altına alınacaktır.
  8. Doğru OTP giren kullanıcı d-hub üyelik ekranına yönlendirilecek ve Bitexen tarafından d-hub ile paylaşılmış olan kişisel bilgilerini içeren kısmın “onaylanmış” olduğunu görerek müşteri tanıma için (KYC) kalan adımları tamamlayacaktır.
  9. d-hub’da müşteri üyelik adımlarının hepsini tamamlayan Bitexen kullanıcıları, d-hub kampanya koşulları yerine getirilene kadar kilitli kalmak koşuluyla 200 TL karşılığı EXEN’i Bitexen hesaplarında görebileceklerdir.
  10. Kampanya koşulu olan, Bitexen ana sayfasında bulunan kampanya görseline tıklayarak d-hub hesabını oluşturan üyelerin hesaplarında 200 TL’ye varan EXEN bakiyesi, kilitli olarak gözükecektir; d-hub'da kampanya şartı olan, para yatırma ve BİST dışındaki uluslararası borsalarda ilk hisse senedi alım işlemlerini gerçekleştiren üyelerin Bitexen’deki 200 TL’ye varan EXEN Coin kilitleri açılacaktır.

Genel Koşullar

  1. Kampanya katılımcılarının kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğunun ve yeterliliğinin ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar, verdikleri yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi sorumlu tutamaz.
  2. Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile kampanyaya katılım gösterdiği tespit edilen kişiler tüm kampanya koşullarını yerine getirmiş olsalar dahi bunun sonuçlarından yararlanamazlar.
  3. Kampanya esnasında ve/veya sonrasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş. sorumlu değildir.
  4. Platformdaki ilgili menüde görüntülediğiniz işlem hacimleri, kazanımlar ve benzer veriler, işlem yaptığınız anda güncellenmeyebilir, kısa süreli güncelleme gecikmeleri yaşanabilir. Bu tür olası zamansal farklılıklar nedeniyle oluşabilecek kayıplardan Bitexen Teknoloji A.Ş. sorumlu değildir.
  5. Bitexen Teknoloji A.Ş. her zaman ve herhangi bir gerekçe ile katılım koşullarında değişiklik yapma, kampanya ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  6. Kampanyalara katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan eder. Kampanyalara katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından gerçekleştirilir. Bitexen Teknoloji A.Ş. bu denetim kapsamında gerekli gördüğünde ilgili kullanıcıdan her zaman ek bilgi ve belge talep edebilir.
  7. Kampanya kurallarına aykırı davranan; hile veya çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknoloji kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası’na (AML) aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların etkinliklere katılımı iptal edilebilir. Bitexen Teknoloji A.Ş. tüm haklarını saklı tutar.
  8. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bitexen Teknoloji A.Ş. tüm bu haklarını saklı tutar. Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile kullanıcının burada belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararları için ilgili kullanıcıya rücu hakkı saklıdır. Bu duyuruda yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayıp, kullanıcılara ödül dağıtılan bir program hakkında bilgilendirme amaçlı yapılan bir duyurudur. Kullanıcı, programa katılması veya katılmaması sebebiyle ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan, her türlü kar kaybı, veri kaybı, iş kaybı, itibar kaybı, beklenen tasarrufun kaybı, işin kesintiye uğraması gibi her türlü maddi ve manevi zararlardan, üçüncü bir tarafça yapılabilecek tazminat talepleri sonucu doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dâhil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi beri kıldığını kabul ve beyan eder.
  9. Kampanyadan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü ödül kazananlarının yükümlülüğündedir.
  10. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez, herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, devir ya da temlik edilemez, değişiklik talebinde bulunulamaz.
  11. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
  12. Bitexen Teknoloji A.Ş. mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek gecikme ve/veya herhangi zarardan sorumlu değildir.
  13. Kampanya hakkında soru, şikâyet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com , destek@dinamikhub.com veya +90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  14. İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  15. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  16. İşbu Katılım Koşulları Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından ilan edildiği tarihte yürürlüğe girecektir.
  17. İşbu kampanyaya katılan herkes yukarıda sayılan ve zaman içerisinde d-hub ve Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından değiştirilebilecek kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
d-hub, Dinamik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. güvencesiyle, Incodi Software Development tarafından geliştirilen yurtdışı piyasalarda düşük komisyon ayrıcalıklarıyla işlem yapmana olanak sağlayan bir platformdur.


    • Related Articles

    • Bitexen Club ve TATIL Token Anneler Günü Kampanyası Hakkında

      06.05.2022 ve 08.05.2022 tarihleri arasında Bitexen Club üzerinden minimum 500 TL ve üzerinde TATIL Token'ı 90 gün kilitleyen her kullanıcı tatilbudur.com' dan yapacakları otel rezervasyonlarında tüm indirimlere ek %5 indirim hakkı kazanacaktır. ...
    • Bitexen Sevgililer Günü GOLDp Kampanyası

      Kampanyaya nasıl katılabilirim?   1. Eğer Bitexen üyesiysen bu kampanyadan yararlanabilir ve senin referansınla kampanya tarihleri arasında Bitexen’de hesap açan ilk kişinin bu hediyeyi kazanmasını sağlayabilirsin!   2. Arkadaşına göndereceğin ...
    • Bitexen Hakkında

      Bitexen, Türkiye’de kurulu ve İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından geliştirilmiş, bir online kripto-para alım satım platformudur.   Bitexen; bankacılık, parite ve türev yatırım araçları ...
    • Bitexen Winterfest Oyunları 3 EXEN Kampanyası Koşulları

      6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde yer alan Alışveriş Sepeti – Dijital Futbol ve Snowboard oyunlarında her oyun için ayrı olmak üzere, günün en yüksek skorunu alan katılımcılara 3 EXEN Coin hediye ...
    • Bitexen Winterfest Oyunları 1 EXEN Kampanyası Koşulları

      6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde hediye çantalarının içerisindeki dilek kartının üzerinde yer alan QR kodu okutup Bitexen uygulamasını indiren ve KYC (kullanıcı bilgi doğrulama) sürecini tamamlamış olan ...