#HasretBitiyor Mavi Şimşekler Uygulaması Kampanyası Koşulları

#HasretBitiyor Mavi Şimşekler Uygulaması Kampanyası Koşulları



10.08.2021 – 15.08.2021 tarihleri arasında Mavi Şimşekler uygulamasında yayınlanan ödüllü Süper Lig anketine katılan ilk 1.000 kişiye 260 ₺ değerinde ADSC, ayrıca katılımcılar arasında yapılacak çekilişle 10'u futbolcu imzalı toplam 50 kişiye ADS forması hediye edilecektir!

Katılımcılar aşağıdaki koşulları sağladığı takdirde, ADSC coinlerini Mavi Şimşekler uygulamasını indirdikten ve ankete katıldıktan sonra kazanacak, çekiliş ise 16.08.2021 tarihinde gerçekleşecektir. 

Görevlerinizi tamamladığınızı profilinizin açık olması gerekmektedir. Daha önce yaptığımız çekilişlerden hediye kazanmış takipçilerimizin  #BitexenleHediyeKazan çekilişlerine katılımı sayılmamaktadır

ADSC kampanyasıyla ile ilgili info@adscoin.com.tr mailinden bize ulaşabilirler.

#HasretBitiyor Kampanyası Koşulları:
  1. Bitexen Teknoloji A.Ş. ve Adana Demirspor tarafından 10.08.2021 – 15.08.2021 tarihleri arasında bir kampanya gerçekleştirilecektir.
  2. Kampanyaya katılmak isteyenlerin Mavi Şimşekler uygulamasında yayınlanan Ödüllü Soruya cevap vermesi gereklidir. Tüm katılımcılar 1 kez çekiliş hakkı kazanacaktır. İlk 1.000 katılımcı sadece bir kez ADSC ödülü alma hakkı kazanabilir. 
  3. Çekilişe katılım bedeli 5 ADSC'dir.
  4. Kampanya katılım için son tarih 15.08.2021 21:45’dir. Bu tarih ve saatten sonra gerçekleştirilen katılımlar geçerli değildir.
  5. Verilen görevler tamamlandığı takdirde, ilk 1.000 kişiye 260 ADSC hediyesi Mavi Şimşekler uygulaması üzerinden teslim edilecektir. Tüm katılımcılar arasında gerçekleşecek çekilişte ise, hediyeleri hesap giriş mailleri üzerinden iletişim bilgileri alındıktan sonra adreslerine teslim edilecektir. 10 gün içinde dönüş yapmayan kullanıcıların hediyesi yedek katılımcılara devredilecektir.
  6. 18 yaşından küçük kişiler kampanyaya veya çekilişe katılamayacak olup, katılsalar dahi ödül kazanamayacaklardır. 
  7. Kampanya sadece bireysel kullanıcılar katılabilecektir; kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamayacak olup, 3. maddede yer alan diğer tüm şartları taşıyor olsa dahi ödül üzerinde hak iddia edemeyecektir.
  8. Ödüller, kazanan katılımcılara 30 gün içerisinde teslim edecektir. Katılımcıların ödül sahibi olabilmeleri için Mavi Şimşekler uygulamasını belirtilen zaman içerisinde indirmiş olmalı, hesap sahibi olmaları ve Süper Lig anketine katılmaları gereklidir.
  9. Katılımcı sayısının ödülü kazanmak için 5. maddede belirtilen sayı/sayılar için yeterli olmaması durumunda yeterli olmayan sayıda öngörülen ödüller verilmeyecektir.
  10. Bitexen Teknoloji A.Ş., kampanyayı durdurma hakkı da dahil olmak üzere kampanya katılım koşullarını, verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini dilediği zaman ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.
  11. Kazanılan ADSC ödülleri başkasına devredilemeyeceği gibi ödüllerin nakit karşılığı da talep edilemeyecektir.
  12. Katılımcılar, ödül kazananların ilan edileceği tarihin, ödül kazananlara haber verilecek tarihin ve ödül kazanan kişilerin başvuru tarihinin, gerek duyulduğu takdirde Bitexen tarafından değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılacaktır. 
  13. Katılımcılar, kampanya kapsamında verdiği kişisel bilgilerin, görüşlerin ve materyallerin Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından Kişisel Verilerin Korunması ve ilgili mevzuat kapsamında kayıt ve muhafaza edilmesine, bilgi, görüş ve fikirlerinin kullanılmasına muvafakat ettiklerini, bunlara itiraz etmeyeceklerini ve bunun karşılığında her ne ad altında olursa olsun hiçbir bedel talep etmeyeceklerini kesin olarak ve geriye dönülemez surette kabul ve taahhüt etmektedir.
  14. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Türk Ceza Kanunu ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt etmekte olup buna ilişkin tüm hukuki ve cezai sorumluluk tamamen ve münhasıran katılımcıya ait olacaktır. 
  15. Katılımcılar, tüm katılımcılara eşit koşullarda kampanya hakkı sağlamak amacıyla aynı/yakın/benzer adres ve kimlik bilgilerine sahip birden fazla kazanan olduğunda bunların tamamının ya da bir kısmının ödüllerini vermeme yetkisinin Bitexen’e ait olduğunu kabul ve taahhüt etmektedir.
  16. Kampanyaya anketi yanıtlayan herkes katılabilir.
  17. Bitexen’in kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, bu yollara başvuran kişilerin katılımları iptal edilecektir.
  18. Bitexen’in, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve kullanıcıların ya da diğer üçüncü kişilerin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunda hiçbir sorumluluğu söz konusu olmayacaktır.
  19. Kampanyada belirlenen mekanizma dışında kalan ve kazanacak kişinin seçilmesine yönelik herhangi bir uygunsuz işlem tespit edildiğinde, bu usulsüzlüğü yapan tüm kullanıcıların bu kampanya özelinde ve diğer tüm Bitexen kampanya/kampanya/kampanyaları için katılım hakkı iptal edilecektir.
  20. Yasal düzenlemelere, ahlaka, kamu ve aile düzenine aykırılık içeren, küfür, argo vb. içerikli cevaplar değerlendirmeye alınmayacaktır.
  21. Kampanya ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Bitexen Teknoloji A.Ş.’ye aittir.
  1. Kampanyanın tüm katılımcıları yukarıdaki belirtilen kampanya katılım koşullarını kabul etmiş sayılmaktadır.
  1. Kampanya şartları ve buna bağlı ihtilaflarda Türk Hukuku geçerli olup İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital para alım satım platformu Bitexen, gelişmeye ve güncel kalmaya devam ediyor.


               













    • Related Articles

    • "2021'e Dağıtarak Giriyoruz" 5 EXEN Hediye Kampanyası Koşulları

      5 EXEN Coin dağıtım kampanyası hangi tarih aralığını kapsamaktadır? 5 EXEN Coin dağıtım kampanyasına katılım sağlayabilmek için 21 Aralık 2020, saat 00:00 ve 31 Aralık 2020, saat 23:59 tarihleri arasında hesabınızın onaylanmış olması gerekmektedir. ...
    • Bitexen Winterfest Oyunları 3 EXEN Kampanyası Koşulları

      6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde yer alan Alışveriş Sepeti – Dijital Futbol ve Snowboard oyunlarında her oyun için ayrı olmak üzere, günün en yüksek skorunu alan katılımcılara 3 EXEN Coin hediye ...
    • Bitexen Winterfest Oyunları 1 EXEN Kampanyası Koşulları

      6 – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Bitexen Winterfest etkinliğinde hediye çantalarının içerisindeki dilek kartının üzerinde yer alan QR kodu okutup Bitexen uygulamasını indiren ve KYC (kullanıcı bilgi doğrulama) sürecini tamamlamış olan ...
    • #BirlikteKazan Kampanyası

      05.04.2022 ve 30.04.2022 tarihleri arasında her Bitexen kullanıcısına özgü (Bitexen Mobil Uygulaması>Ayarlar>Referans Kodu) oluşturulan referans kodunu kullanarak yeni üyelik oluşturan ve güvenlik, doğrulama adımlarını tamamlamış, “müşteri tanıma ...
    • Passo Kampanya Katılım Koşulları

      Katılım Koşulları PASSO mobil uygulaması üzerindeki Bitexen yönlendirme menüsü ile Bitexen’e geçerek ilk defa üye olan tüm kullanıcılar üye oldukları tarihte bildirimi yapılan/belirtilen tutarda ödülü kazanacaklardır. Kampanya kapsamında dağıtılacak ...