Hesabıma Nasıl Kripto Para Yatırabilirim?

Hesabıma Nasıl Kripto Para Yatırabilirim?

Bitexen hesabınıza kripto para transfer edebilmeniz için Bitexen mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra; En alttaki “Hesabım” menüsüne tıklayın. Transfer etmek istediğiniz kripto paranın olduğu satırdaki "Yatır" butonuna tıklayın. Açılan ekranda "Adres Oluştur" butonuna tıklayarak bir cüzdan adresi oluşturun. Daha önceden oluşturduğunuz cüzdan adresi varsa direkt olarak bu ekranda görüntüleyebilirsiniz. Bu cüzdan adresi, Bitexen hesabınıza kripto para yatırabileceğiniz ilgili kripto para için üretilen cüzdan adresidir. Bitexen'deki cüzdan adresi satırının yanındaki kopyalama butonuna tıkladıktan sonra kopyaladığınız cüzdan adresini, göndermek istediğiniz platformdaki ilgili alana yapıştırabilirsiniz.

Kopyaladığınız adresin, yapıştırdığınız cüzdan adresi ile aynı olduğunu kontrol etmeden lütfen transferinizi başlatmayınız. Kontrol ettikten sonra transferinizi başlatabilirsiniz. 

Kripto para transfer işleminiz başladıktan sonra ilgili ağda yeterli sayıda onay aldıktan sonra Bitexen'deki cüzdanınıza yansıyacaktır.