Hesabıma Nasıl Türk Lirası Yatırabilirim?

Hesabıma Nasıl Türk Lirası Yatırabilirim?

 

Bitexen hesabınıza Türk Lirası yatırabilmek için; ana sayfada bulunan "Hesaplarım” bölümüne tıkladıktan sonra ” Varlıklarım" bölümünden "TRY Yatır" butonuna tıklamanız gerekmektedir. 

"TRY Yatır"a tıkladığınızda şirketimizin Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Akbank, Şekerbank, FibaBanka, Türkiye Finans Katılım Bankası, NKolay, Odeabank ve Golden Global Bank hesaplarına ait IBAN numaraları ve size özel İşlem Açıklaması’nı görüntüleyebilirsiniz. Ardından bankanızın mobil bankacılık hizmeti üzerinden gerekli alanları doldurarak para transferinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Hangi Bankalardan Para Yatırabilirim? 
Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Akbank, Şekerbank, FibaBanka, Türkiye Finans Katılım Bankası, NKolay, Odeabank ve Golden Global Bank üzerinden işlemlerinizi 7/24 gerçekleştirebilirsiniz. Diğer bütün bankalardan da şirketimiz hesaplarına FAST ile 50.000 TL'ye kadar olan varlıklarınızı 7/24 aktarabilirsiniz. Ancak 50.000 TL'den büyük varlıklarınız EFT statüsünde transfer edileceğinden banka çalışma saatleri içerisinde yapılmalıdır. Banka çalışma saatleri dışında yapılan EFT işlemleri bir sonraki iş gününde hesabınıza yansıyacaktır. 

Hesabıma Dolar Yatırabilir miyim? 
Bitexen hesaplarına direkt olarak dolar yatırma işlemi yapılamamaktadır. Bunun yerine hesabınıza TL bakiyesi yükledikten sonra platformumuz içerisinde yer alan dolar (USDT, USDC) veya altına endeksli (GOLDP) kripto paralar aracılığı ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar: 
  • Yalnızca kendi adınıza açılmış vadesiz Türk Lirası hesabınızdan para transferi gerçekleştirebilirsiniz. 
  • Transferiniz sırasında alıcı adının "Bitexen Teknoloji A.Ş" olduğundan emin olmanız gerekmektedir. 
  • Bitexen hesabınızda görüntülediğiniz "İşlem Açıklaması" alanındaki kodu EFT veya Havale işlemlerinde açıklama olarak girmeniz gerekmektedir. 

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital para alım satım platformu Bitexen, gelişmeye ve güncel kalmaya devam ediyor.


    • Related Articles

    • Hesabımdan Nasıl Türk Lirası Çekebilirim?

      Bitexen hesabınızdan Türk Lirası yatırabilmek için; www.bitexen.com adresindeki hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Ana Sayfa’da bulunan "Hesaplarım” bölümündeki “Para Çekme" seçeneğine tıkladıktan sonra en üstte para birimi olarak Türk Lirası’nı ...
    • Türk Lirası Yatırdığımda Hesabıma Ne Kadar Sürede Tanımlanır?

      Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Akbank, Şekerbank, FibaBanka, Türkiye Finans Katılım Bankası, NKolay, Odeabank, Golden Global Bank veya güncel olarak anlaşmalı bankalarımız arasında bulunan bankalar aracılığı ile Türk Lirası ...
    • Hesabıma Nasıl Bitcoin Yatırabilirim?

      Bitexen hesabınıza BTC yatırmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.   Bitexen hesabınıza BTC yatırmak için "Hesaplarım” menüsünden “Para Yatırma” ekranından BTC para birimini seçiniz.  ...
    • Hesabıma Nasıl Kripto Para Yatırabilirim?

      Bitexen hesabınıza kripto para transfer edebilmeniz için Bitexen mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra; En alttaki “Hesabım” menüsüne tıklayın. Transfer etmek istediğiniz kripto paranın olduğu satırdaki "Yatır" butonuna tıklayın. Açılan ekranda ...
    • Hesabıma Nasıl Kripto Para Yatırabilirim?

      ...