Hesabımdan Nasıl Ripple Çekebilirim?

Hesabımdan Nasıl Ripple Çekebilirim?

Bitexen hesabınızdan sahip olduğunuz XRP’yi farklı bir platforma göndermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 

Bitexen hesabınızda "Hesaplarım”a, ardından “Varlıklarım”a ve XRP satırında yer alan “ÇEK" butonuna tıkladığınızda açılan ekranda ilgili alanları doldurarak XRP transfer işleminizi başlatabilirsiniz.  


XRP Cüzdan adresi: XRP göndermek istediğiniz platformdan edindiğiniz XRP cüzdan adresini girmeniz gereken alandır. Cüzdan adresini girdikten sonra özellikle ilk 4 ve son 4 hanesini lütfen teyit ediniz.  

Hedef Kodu: Sahip olduğunuz XRP cüzdan adresine ait benzersiz sayı dizisidir. XRP transfer işleminde alıcıyı tanımlamak için kullanılmaktadır.  

Rumuz: Göndermek istediğiniz XRP cüzdan adresini, “Rumuz” bölümüne hatırlatıcı herhangi bir şey yazarak kaydedebilirsiniz. Transferinizi gerçekleştirirken rumuz vermeniz halinde daha sonra gerçekleştireceğiniz işlemler için tekrardan XRP cüzdan adres girmenize gerek kalmayacaktır, böylece kayıtlı cüzdan adreslerinize kolayca erişim sağlayabilirsiniz. 

Miktar: Göndermek istediğiniz XRP miktarını bu alana girebilirsiniz. Hesabınızda bulunan bakiyenin tamamını çekmek istiyorsanız (+) butonuna basmanız yeterlidir. 

İşlem ücreti: Transferiniz için XRP ağında ödemeniz gereken işlem ücretini gösterir. Bu ücret XRP ağındaki madencilere ödenir ve XRP ağındaki yoğunluğa göre farklılık gösterebilir. 

Toplam: Miktar ve işlem ücretinin toplamını gösterir. Transferinizin size toplam maliyetini buradan görüntüleyebilirsiniz.  

XRP ÇEK: Yukarıdaki alanları doldurduktan sonra “XRP ÇEK” butonuna tıklayarak transferinizi başlatabilirsiniz.  

  • Dikkat Edilmesi Gerekenler: 

  • İki aşamalı doğrulama (2FA) tanımlamadan para çekimi yapamazsınız. 

  • İlk defa çekim yapacağınız adresler için e-posta onayı vermeniz gerekmektedir. 

  • İlk TL yatırma işleminiz tamamlandıktan 24 saat sonra kripto para çekme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

  • Şifrenizi değiştirdikten 24 saat sonra kripto para çekme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

  • Başka bir platforma XRP transferi yapacaksanız Hedef Kodu (Destination Tag) girmeniz gerekecektir. Hedef Kodu girilmeyen transferlerde oluşan veya oluşması muhtemel kayıplardan Bitexen sorumlu tutulamamaktadır. 


Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital para alım satım platformu Bitexen, gelişmeye ve güncel kalmaya devam ediyor.



               

    • Related Articles

    • Hesabımdan Nasıl Tether Çekebilirim?

      Bitexen hesabınızdan sahip olduğunuz USDT’yi farklı bir platforma göndermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.  Bitexen hesabınızda "Hesaplarım”a, ardından “Varlıklarım”a ve USDT satırında yer alan “ÇEK" butonuna tıkladığınızda açılan ...
    • Hesabımdan Nasıl Cardano Çekebilirim?

      Bitexen hesabınızdan sahip olduğunuz ADA’yi farklı bir platforma göndermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.  Bitexen hesabınızda "Hesaplarım”a, ardından “Varlıklarım”a ve ADA satırında yer alan “ÇEK" butonuna tıkladığınızda açılan ekranda ...
    • Hesabımdan Nasıl Chainlink Çekebilirim?

      Bitexen hesabınızdan sahip olduğunuz LINK’yi farklı bir platforma göndermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.  Bitexen hesabınızda "Hesaplarım”a, ardından “Varlıklarım”a ve LINK satırında yer alan “ÇEK" butonuna tıkladığınızda açılan ...
    • Hesabımdan Nasıl Litecoin Çekebilirim?

      Bitexen hesabınızdan sahip olduğunuz LTC’yi farklı bir platforma göndermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.  Bitexen hesabınızda "Hesaplarım”a, ardından “Varlıklarım”a ve LTC satırında yer alan “ÇEK" butonuna tıkladığınızda açılan ekranda ...
    • Hesabımdan Nasıl Bitcoin Çekebilirim?

      Bitexen hesabınızdan sahip olduğunuz BTC’yi farklı bir platforma göndermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.  Bitexen hesabınızda "Hesaplarım”a, ardından “Varlıklarım”a ve BTC satırında yer alan “ÇEK" butonuna tıkladığınızda açılan ekranda ...