Kilitle Kazan Özelliği Bitexen'de!

Kilitle Kazan Özelliği Bitexen'de!


“Kilitle Kazan” özelliği aktif olan ve hesabınızda yeterli bakiye bulunan kripto para varlığınızı 33 gün boyunca kilitleyin, %10 EXEN ödülü anında kazanın.
  1. Kilitlediğiniz kripto para bakiyeniz, EXEN’e dönüştürülerek EXEN cinsinden kilitlenecek ve 33. günün sonunda kilidi açılacaktır.
  2. Kazanacağınız %10 EXEN ödülü ise hesabınıza kilitsiz olarak anında yatırılacaktır.
  3. Kilitle Kazan özelliği aktif olan tüm kripto paraları, Hızlı AlSat sayfasında en üstte yer alan “Kilitli” seçeneğini seçerek listeleyebilirsiniz.

Kilitle Kazan işlemi yapmak için;

  • Hızlı Al/Sat menüsünde, kilitleme işlemi yapmak istediğiniz kripto para satırında yer alan “Kilitle Kazan” butonuna tıklayın
  • Açılan ekranda “Harcanacak Miktar” alanında kilitlemek istediğiniz miktarı belirleyin.
  • “Alınacak Miktar” alanında kazanacağınız EXEN miktarı görünecektir.
  • “EXEN AL” butonuna tıkladığınızda kilitleme işleminiz gerçekleşecek, kazandığınız EXEN ödülü hesabınıza tanımlanacaktır.
  • Her kilitleme işlemi özelinde minimum ve maksimum kilitleme ve EXEN kazanma işlem limitleri, “Harcanacak Miktar” ve “Alınacak Miktar” alanlarında en altta yer almaktadır.
  • 24 saat süreyle geçerli olan, işlem yaptığınız kripto para cinsinden limitinizi ve EXEN cinsinden toplam kilitleme limitinizi ekranın en üstünde görebilirsiniz.
  • Kilitlediğiniz varlık, hesabınızda EXEN cinsinden görünecektir.
  • Kilitleme işlemi için, hesabınızda işlem yapmak istediğiniz kripto para cinsinden yeterli bakiyenizin bulunması gerekmektedir.
  • Kilitle Kazan özelliği Bitexen’de “Kilitle Kazan” butonu aktif olan global kripto paralar için geçerlidir.

Genel Kurallar:

Kilitle Kazan özelliği aktif olan kripto paralar, ödül miktarı veya işlem limitleri Bitexen tarafından değiştirilebilir. Ödül veya limitlerin değiştirilmesi durumunda, değişim yeni işlemlerinizde geçerli olacaktır.

Bitexen Teknoloji A.Ş katılım koşullarında değişiklik yapma ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir.

İşbu kampanyaya katılan herkes yukarıda sayılan şartları ve Bitexen Genel Etkinlik Koşulları’nı kabul etmiş sayılır.

Program esnasında ve/veya sonrasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.

Bitexen Teknoloji A.Ş her zaman ve herhangi bir gerekçe ile Katılım Koşulları’nda değişiklik yapma, program ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, programa katılan kullanıcılara kazanılmış bir hak tanımaz. 

Programa katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler.

Program kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknolojisi kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların program ve/veya etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar. Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile kullanıcının burada belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararları için ilgili kullanıcıya rücu hakkı saklıdır.

Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayıp, kullanıcılara ödül dağıtılan bir program hakkında bilgilendirme amaçlı yapılan bir duyurudur. değildir. Kullanıcı; programa katılması veya katılmaması sebebiyle ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan, her türlü kar kaybı, veri kaybı, iş kaybı, itibar kaybı, beklenen tasarrufun kaybı, işin kesintiye uğraması gibi her türlü maddi, manevi ve mali zararlardan, üçüncü bir tarafça yapılabilecek tazminat talepleri sonucu doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi beri kıldığını kabul ve beyan eder.

Programdan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü etkinlik kazananlarının yükümlülüğündedir.

Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek gecikme ve/veya herhangi bir zararlardan sorumlu değildir.

Program hakkında soru, şikayet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com veya +90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.

İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Program kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.

İşbu Katılım Koşulları Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından ilan edildiği tarihte yürürlüğe girecektir.

İşbu programa katılan herkes yukarıda sayılan ve zaman içerisinde Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından değiştirilebilecek program şartlarını kabul etmiş sayılır.

    • Related Articles

    • İç Transfer Özelliği Bitexen’de

      Bitexen hesabınızdan, Bitexen’de kayıtlı cüzdanlara yapacağınız kripto para transferlerini sadece ağ üzerinden değil; İç Transfer özelliği ile de gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ağ onayı beklemeniz ve çekim işlemi için ağ ücreti ödemeniz gerekmez. ...
    • Küçük Miktardaki Bakiyeleri Çevirme Özelliği Bitexen’de!

      Bitexen’de yaptığınız alım - satım işlemlerinde, minimum emir limitlerinin altında kalan kripto para ve Türk Lirası bakiyelerinizi EXEN'e dönüştürebilir, bu sayede küçük bakiyelerinizi de değerlendirebilirsiniz. Küçük miktardaki bakiyelerinizi ...
    • 6 Yeni Coin Bitexen’de!

      LRC (Loopring), MBOX (Mobox), OXT (Orchid), DYDX (dYdX), GALA (Gala), STORJ (Storj) kripto paralarını ürün yelpazesine ekleyecek olan Bitexen Dijital Varlık Alım Satım Platformumuz, en geniş ürün çeşitliliğiyle hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ...
    • Ödüllü İşlem Özelliği Bitexen’de!

      Taraftar ve sosyal token alım veya satım işlemlerinizi Ödüllü İşlem Özelliği ile gerçekleştirin, işlemlerinizden %10 ödül token kazanın. Ödüllü İşlem özelliği; Hızlı Al/Sat üzerinden EXEN ile oluşturacağınız işlem çiftleriyle yapacağınız alımlarda ...
    • 3 Yeni Kripto Para Bitexen’de

      Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu olarak; Polkastarter (POLS), API3 (API3) ve STEPN (GMT)’i listeledik.Yeni listelemeler ile Bitexen’de listelenen kripto para sayısı 204’e ulaştı. Polkastarter (POLS): ...