Kişiye Özel Kampanyalar Katılım Koşulları

Kişiye Özel Kampanyalar Katılım Koşulları

Bitexen Teknoloji A.Ş. kullanıcılarına özel  belirlediği kriterler dahilinde, kişiye özel kampanya teklifleri ve hediyeler sunmakta ve kullanıcının izin verdiği iletişim kanalı ile bildirim yapmaktadır.

Kullanıcılar 0850 255 08 92 numaralı hattımızı arayarak ya da destek@bitexen.com mail adresinden bize ulaşabilir ve kendilerine özel hazırlanan teklif ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi alabilirler.

Genel Koşullar
  1. Kampanya katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin garantisi ve ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş’yi sorumlu tutamaz.
  2. Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile programa katılım gösterdiği tespit edilen hesaplar etkinlik sonuçlarına dahil edilmezler.
  3. Kampanyaya katılım ve/veya sonrasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  4. Bitexen Teknoloji A.Ş her zaman ve herhangi bir gerekçe ile Katılım Koşulları’nda değişiklik yapma, kampanya ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış bir hak tanımaz. 
  5. Kampanyaya katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. Bitexen Teknoloji A.Ş. bu denetim kapsamında gerekli gördüğünde ek bilgi ve belge her zaman ilgili kullanıcıdan talep edebilir.
  6. Kampanya kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknolojisi kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların Program ve/veya etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar. Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile kullanıcının burada belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararları için ilgili kullanıcıya rücu hakkı saklıdır.
  7. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kullanıcı; kampanyaya katılması veya katılmaması sebebiyle ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan, her türlü kar kaybı, veri kaybı, iş kaybı, itibar kaybı, beklenen tasarrufun kaybı, işin kesintiye uğraması gibi her türlü maddi, manevi ve mali zararlardan, üçüncü bir tarafça yapılabilecek tazminat talepleri sonucu doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi beri kıldığını kabul ve beyan eder.
  8. Kampanyalardan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü etkinlik kazananlarının yükümlülüğündedir.
  9. Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek gecikme ve/veya herhangi zararlardan sorumlu değildir.
  10. Kampanyalar hakkında soru, şikayet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com veya +90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  11. İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  12. Kampanya/teklif kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  13. İşbu Katılım Koşulları Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından kişiye özel belirlenen kampanya süresinde geçerli olacaktır.
  14. İşbu kampanyalara katılan herkes yukarıda sayılan ve zaman içerisinde Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından değiştirilebilecek kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

    • Related Articles

    • #BITEXENKLEINDA ÇEKİLİŞİ KATILIM KOŞULLARI

      21.02.2022 tarihinde @bitexen Instagram adresinde yayınlanan çekilişe katılmak için duyuru yapılan gönderinin altına yorum olarak #BitexenKleinda hashtag’ini eklemeniz ve bir arkadaşınızı etiketlemeniz yeterlidir. Katılımcıların ayrıca Bitexen ...
    • Passo Kampanya Katılım Koşulları

      Katılım Koşulları PASSO mobil uygulaması üzerindeki Bitexen yönlendirme menüsü ile Bitexen’e geçerek ilk defa üye olan tüm kullanıcılar üye oldukları tarihte bildirimi yapılan/belirtilen tutarda ödülü kazanacaklardır. Kampanya kapsamında dağıtılacak ...
    • #BITEXENRINGTE ÇEKİLİŞİ KATILIM KOŞULLARI

      21.01.2022 tarihinde @Bitexencom Twitter ve @bitexen Instagram adreslerinde yayınlanan çekilişe katılmak için Bitexen sosyal medya hesaplarını takip etmeniz, #BitexenRingte hashtag'iyle bir arkadaşınızı yoruma etiketlemeniz yeterlidir. Katılımcıların ...
    • #BilBakalım Yarışması Katılım Koşulları

      Değerli Kullanıcılarımız, 07.06.2022 tarihinde Bitexen Instagram adresinde yayınlanan yarışmamıza  katılmak için duyuru yapılan paylaşıma doğru yanıtı vermeniz ve Bitexen Instagram hesabını takip etmeniz, Onaylanmış Bitexen hesabınız olması ...
    • #BilBakalım Yarışması Katılım Koşulları

      Değerli Kullanıcılarımız, 23.05.2022 tarihinde Bitexen Instagram adresinde yayınlanan yarışmamıza  katılmak için duyuru yapılan paylaşıma doğru yanıtı vermeniz ve Bitexen Instagram hesabını takip etmeniz, Onaylanmış Bitexen hesabınız olması ...