7 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

7 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!


Pyth Network (PYTH), Jupiter (JUP), Jito (JTO), JasmyCoin (JASMY), Bonk (BONK), Book of Meme (BOME) ve Amp (AMP) Hızlı Al/Sat’ta! 350'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 
7 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto para sayısı364 oldu!

Pyth Network (PYTH)
Pyth Network, Solana tabanlı merkeziyetsiz bir oracle platformudur. Özellikle yüksek volatilite ve belirsizlik dönemlerinde öne çıkan platform detaylı fiyat, likidite verisi ve belirsizlik bilgisi sunar.Geleneksel oraclelara göre çok daha hızlı, merkeziyetsiz, tutarlı ve doğrudan 1. veri kaynaklarından güvenli veri sağlayabilme özelliğine sahiptir. Pyth Network, merkeziyetsiz finans, sabit koinler ve risk yönetimi gibi alanlarda kritik öneme sahip güvenilir ve güncel veri akışı sağlar.

Jupiter (JUP)
JUP, 2021 yılında Solana blokzinciri üzerinde geliştirilmiş, kullanıcı dostu arayüzü ve sunduğu çeşitli fonksiyonlarla öne çıkan bir merkeziyetsiz finans (DeFi) platformudur. JUP, sadece token takası (swap) yapmanın ötesinde, farklı merkeziyetsiz borsaları tek bir platformda entegre ederek en iyi fiyatlarla işlem yapmanızı sağlayan bir "takas toplama motoru" olarak işlev görür.

Jito (JTO)
Jito (JTO), Solana (SOL) blokzinciri üzerinde çalışan ve likit staking ve MEV özelliklerini birleştiren yenilikçi bir projedir. Jito, SOL varlıklarını likidite havuzuna stake etmenize ve karşılığında Jito, SOL tokenları almanıza olanak tanır. SOL tokenları, DEX'lerde teminat olarak kullanılabilir ve stake edilen SOL'un getirisine ek olarak MEV işlemlerinden elde edilen ek ödülleri de kazandırır.

JasmyCoin (JASMY)
JasmyCoin, Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazlarından üretilen verileri güvenli bir şekilde saklamak, yönetmek ve satmak için tasarlanmış bir platformdur. Platform, kullanıcıların IoT cihazlarından toplanan verileri çeşitli işletmelere satarak gelir elde etmelerine olanak tanır. JasmyCoin'in temel amacı, IoT verilerinin sahipliğini kullanıcılara geri vermek ve verilerinin değerinden yararlanmalarını sağlamaktır. Platform, kullanıcıların verilerini anonimleştirir ve şifreler, bu da verilerin güvenli ve izlenemez kalmasını sağlar.

Bonk (BONK)
Bonk (BONK), Solana'da çalışan ve Solana'nın Dogecoin'i olarak bilinen, oyun, NFT ve DeFi alanlarında da faaliyet gösteren bir meme tokendır. Güçlü bir meme kültürü ve mizah anlayışına sahip Bonk, oyunlarda oyun içi para birimi ve ödül, NFT pazarında NFT satın alma ve satma imkanı sunar. DeFi protokollerinde likidite sağlayarak ve staking yaparak yatırımcılara gelir elde etme imkanı da sunan Bonk, merkeziyetsiz bir yapıya sahiptir. Hızlı ve ucuz işlemler sunan Bonk, Solana ekosisteminde önemli bir yere sahip olmayı ve kullanıcılara daha fazla fayda sağlamayı amaçlamaktadır.

Book of Meme (BOME)
Book of Meme (BOME), internet espirilerini bir araya getirerek blokzincir teknolojisiyle ölümsüzleştirmeyi amaçlayan, Solana (SOL) tabanlı bir meme tokendir. 2024 yılında piyasaya çıkan proje, kısa sürede büyük popülerlik kazanarak en iyi meme tokenlar arasında yer almayı başarmıştır.

Amp (AMP)
AMP, Flexa Payments ödeme ağının temelini oluşturan bir tokendır. Flexa Payments, işletmelerin Bitcoin, Ethereum ve Litecoin gibi 100'den fazla kripto para birimini anında ve güvenli bir şekilde kabul etmesine olanak tanıyan bir platformdur. AMP token'ı, Flexa'nın ödeme altyapısının işleyişini sağlayan ve dolandırıcılık riskini ortadan kaldıran bir teminat sistemi olarak kullanılır.



    • Related Articles

    • 3 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Sui (SUI), Pepe (PEPE) ve Auction (AUCTION) Hızlı Al/Sat’ta! 300'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 3 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto para sayısı 301 oldu! Sui (SUI) Sui, hızlı ...
    • 3 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Arbitrum (ARB), Ambire AdEx (ADX) ve Frontier (FRONT) Hızlı Al/Sat’ta! 250'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 3 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto para sayısı 298 oldu! Arbitrum (ARB) ...
    • 5 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Synapse (SYN), Gods Unchained (GODS), Stader (SD), ForTube (FOR) ve Efinity Token (EFI) Hızlı Al/Sat’ta! 250'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 5 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto ...
    • 5 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      SwftCoin (SWFTC), Liquity (LQTY), Multichain (MULTI), Marlin (POND) ve Sweat Economy (SWEAT) Hızlı Al/Sat’ta! 250'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 5 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam ...
    • 6 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Starknet (STRK), Worldcoin (WLD), Arkham (ARKM), Sleepless AI (AI), Pendle (PENDLE) ve Gnosis (GNO) Hızlı Al/Sat’ta! 300'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 6 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen ...