SEKTÖRDE ÖDENMİŞ EN YÜKSEK SERMAYE BITEXEN’DE!

SEKTÖRDE ÖDENMİŞ EN YÜKSEK SERMAYE BITEXEN’DE!

Vizyoner atılımları, geliştirdiği inovatif teknolojilerle adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’de FinTek sektöründe zirveyi hedefleyen Bitexen Teknoloji A.Ş., sermayesini 25 milyon TL’ye yükselterek Türkiye’deki kripto para sektöründe en fazla ödenmiş sermayeye sahip şirket oldu.

Bitexen Teknoloji’nin Genel Kurul kararı üzerine, şirket sermayesinin 5 milyon TL’den 25 milyon TL’ye yükseltilmesine ilişkin başvuru 11 Mayıs 2021 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yer aldı.

Sermaye artışıyla ilgili olarak konuşan Bitexen Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, şunları dile getirdi:

“Bitexen Teknoloji olarak 2021 yılının ikinci çeyreğinde bir milyondan fazla kullanıcıya hizmet vermekteyiz. 3 yılı aşkın süredir sunduğumuz tüm hizmetleri daha ileriye taşımak ve daha çok kişiye ulaştırmak adına yaptığımız yatırımları genişletiyoruz.

Yatırımcılarını gözeten bir firmayız ve bu bizim temel prensibimiz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda küresel denetleme şirketi Coinfirm ile Kara Para Aklamayı Önleme (AML) Protokolü üzerine bir iş birliğine imza atmıştık. Bu denetimi hali hazırda kendi protokolümüzle uyguluyorduk ama daha da sıkı olması ve evrensel standartlarda olması için bu anlaşmayı yaptık. Kendimize karşı başlattığımız yarışta hep daha iyiyi hedefleyerek attığımız adımlardan biri olarak dünyaca ünlü siber güvenlik firması Kaspersky ile yatırımcılarımızın güvenliğini test ettik. Bu alanda birçok firma ile çeşitli anlaşmalar ve iş birlikleri gerçekleştirdik.

Bitexen Teknoloji, öz kaynakları ile gelişimini sürdüren bir yapıya sahiptir. O yüzden, geçtiğimiz günlerde yaptığımız açıklamada da belirttiğimiz gibi her yatırımcımız istediği anda, gönül rahatlığıyla parasını çekebilir. Bitexen Teknoloji, dünya markası olmak için çıktığı yolculukta emin adımlarla ilerlemektedir.

Geçtiğimiz sene Türkiye Espor Federasyonu’na sponsor olduk. Bu sene de spor alanında Adana Demirspor, Kayserispor, Giresunspor ve Boluspor ile teknoloji iş birlikleri yaptık ve henüz kamuoyuna duyurmadığımız birçok iş birliğine imza atmaya devam ediyoruz.

Bu gelişmelerin bir gereği genel kurulumuzun aldığı kararla ödenmiş sermayemizi 5 katına çıkarttık. 25 Milyon Türk Lirası ödenmiş sermayemiz ile hizmetlerimizi genişleterek ülkemize ve ülkemizdeki dijital varlık ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu adım bizim için gurur verici ve mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin önde gelen FinTek firmalarından biri olarak, hedeflerimiz ve vizyonumuz doğrultusunda sektörel potansiyelleri detaylıca ele alıp birçok yenilikle kullanıcılarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz.”


    • Related Articles

    • 3 Yeni Kripto Para Bitexen’de

      Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu olarak; Polkastarter (POLS), API3 (API3) ve STEPN (GMT)’i listeledik.Yeni listelemeler ile Bitexen’de listelenen kripto para sayısı 204’e ulaştı. Polkastarter (POLS): ...
    • 6 Yeni Coin Bitexen’de!

      LRC (Loopring), MBOX (Mobox), OXT (Orchid), DYDX (dYdX), GALA (Gala), STORJ (Storj) kripto paralarını ürün yelpazesine ekleyecek olan Bitexen Dijital Varlık Alım Satım Platformumuz, en geniş ürün çeşitliliğiyle hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ...
    • BITEXEN’DE YENİ YIL ÇEKİLİŞİ KATILIM KOŞULLARI

      14.12.2021 tarihinde @Bitexencom Twitter ve @bitexen Instagram adresinde yayınlanan çekilişe katılmak için sosyal medya hesabımızı takip etmeniz, duyuru yapılan gönderinin altına 2022 yılında Bitexen’de olmasını istediğiniz coin’leri eklemeniz ve ...
    • AYRICALIKLAR BITEXEN CLUB’DA, ÇEKİLİŞLER BITEXEN’DE ÇEKİLİŞİ KATILIM KOŞULLARI

      03.03.2022 tarihinde @bitexen Instagram ve @bitexencom Twitter adreslerinde yayınlanan çekilişe katılmak için Instagram’da duyuru yapılan gönderinin altına bir arkadaşınızı etiketlemeniz, Twitter’da duyuruyu yapılan gönderiyi RT etmeniz yeterlidir. ...
    • 5 Yeni Kripto Para Bitexen’de

      Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu olarak; Immutable X (IMX), Acala Token (ACA), Alien Worlds (TLM), Astar (ASTR), Mines of Dalarnia (DAR)’yı listeledik. Yeni listelemeler ile birlikte Bitexen’de ...