6 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

6 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!


Starknet (STRK), Worldcoin (WLD), Arkham (ARKM), Sleepless AI (AI), Pendle (PENDLE) ve Gnosis (GNO) Hızlı Al/Sat’ta! 300'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de!
6 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto para sayısı 335 oldu!

Starknet (STRK)
Starknet, Ethereum'un güvenlik standartlarını korurken dApp'lerin olağanüstü ölçeklenebilirlik elde etmesini sağlayan Validity Rollup veya diğer adıyla Zero-Knowledge Rollup (ZK rollup) kullanan bir katman-2 blokzincirdir. Starknet, bireylerin istedikleri sosyal işlevi blokzincirde özgürce uygulamalarını ve kullanmalarını sağlamayı amaçlar.

Worldcoin (WLD)
Worldcoin, herkesin katılabileceği kimlik ve finansal ağ oluşturmayı amaçlayan bir kripto para projesidir. Amacı, tüm dünya vatandaşlarına eşit derecede finansal araçlar sunmaktır. Worldcoin, World Kimlik ve WLD tokenlarına dayanmaktadır. World Kimlik, dijital bir kimlik ağıdır ve Kimlik Doğrulama algoritmasını kullanır. WLD ise platformun ERC-20 standartlarında oluşturulmuş kripto parasıdır. 

Arkham (ARKM)
Arkham, blockchain'i ve zincir üzeri verileri anonimliğinden çıkarmak için yapay zeka (AI) kullanan bir blockchain analiz platformudur.
Arkham, özel “Ultra” algoritması tarafından desteklenmektedir ve blokzincir adreslerini gerçek dünya ile ilişkilendirerek kapsamlı analiz imkanı sunar. Platform, ölçekte veri, analiz ve istihbarat sağlayarak kripto piyasalarında şeffaflığı ve verimliliği artırır.
Platformun iki ana bileşeni Analitik Platformu ve Intel Exchange'dir. Analitik Platformu, çeşitli varlıklar, borsalar, fonlar, balinalar ve tokenler üzerine analitikleri kapsar. Portföy sahiplikleri, işlem geçmişi, borsa akışları, ağ ilişkileri ve diğer zincir üzeri analitik veriler kontrol edilebilir. Intel Exchange, adres etiketleri ve diğer bilgilerin ödüller, açık artırmalar ya da DATA Programı aracılığıyla, satın alıp satmasına olanak tanır.

Sleepless AI (AI)
Sleepless AI, duygular ve gerçekçi hisler açısından oyuncuların deneyimini artırmak için yapay zeka teknolojisini kullanan yeni bir blokzincir oyun platformudur. Farklı niteliklere sahip etkileyici karakterler, sanal arkadaş, dost ve hatta ortak olabilmektedir. Bu karakterlerin hayatınızı koşulsuz duygusal destekle nasıl zenginleştirebileceğine dair hiçbir sınırlama olmadığı öne sürülmektedir. Sleepless AI, benzersiz yaklaşımı ve ekibinin geniş uzmanlığı ile oyun endüstrisinde devrim yapmayı hedefliyor.

Pendle (PENDLE)
Pendle, Ethereum blokzinciri üzerinde inşa edilmiş merkeziyetsiz bir finans (DeFi) protokolüdür. Gelecekteki getirinin tokenleştirilmesi ve ticaretini sağlayan bir protokoldür. Zamanla değer kaybeden varlıkları destekleyen yenilikçi bir AMM'nin oluşturulması ile Pendle, kullanıcıların gelecekteki getirileri üzerinde daha fazla kontrol elde etmelerini sağlar ve bunun kullanımı için seçenekler ve fırsatlar sunar (restaking platformu). Kullanıcılara tokenize edilmiş varlıklarının ticaretini gerçekleştirmelerine imkan sağlayarak, ek getiri ve kazanç sağlamalarına olanak tanır. Başka bir deyişle, kullanıcılara varlıklarını likidite havuzlarına faiz karşılığında kiralayarak kripto varlıkları üzerinden kazanç elde etmelerine olanak tanır.

Gnosis (GNO)
Gnosis, Ethereum ekosistemi için merkeziyetsiz finans uygulamaları geliştirilmesi amacıyla 2015'te oluşturulmuş bir blokzincir altyapı platformudur. Başlangıçta tahmin piyasası oluşturulması amacıyla geliştirilmiş, daha sonra merkeziyesiz borsa altyapısı olan Gnosis Protocol, Gnosis Safe cüzdan ve Ethereum Katman-2 çözümü olan Gnosis Chain geliştirilmiştir.
 

    • Related Articles

    • 3 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Sui (SUI), Pepe (PEPE) ve Auction (AUCTION) Hızlı Al/Sat’ta! 300'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 3 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto para sayısı 301 oldu! Sui (SUI) Sui, hızlı ...
    • 3 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Arbitrum (ARB), Ambire AdEx (ADX) ve Frontier (FRONT) Hızlı Al/Sat’ta! 250'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 3 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto para sayısı 298 oldu! Arbitrum (ARB) ...
    • 5 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Synapse (SYN), Gods Unchained (GODS), Stader (SD), ForTube (FOR) ve Efinity Token (EFI) Hızlı Al/Sat’ta! 250'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 5 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto ...
    • 5 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      SwftCoin (SWFTC), Liquity (LQTY), Multichain (MULTI), Marlin (POND) ve Sweat Economy (SWEAT) Hızlı Al/Sat’ta! 250'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 5 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam ...
    • 7 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Pyth Network (PYTH), Jupiter (JUP), Jito (JTO), JasmyCoin (JASMY), Bonk (BONK), Book of Meme (BOME) ve Amp (AMP) Hızlı Al/Sat’ta! 350'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 7 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda ...