SubMarket Nedir?

SubMarket Nedir?


Submarket Token Listesi
Submarket Adayları
Pro Tahta Adayları
Submarket Token Listesi

HITS
DJM GUSTT MSTIK TLN GAMER
PODI WNTR ELZ DSK HADU SKRY
KAFFE GRS KATUR CRTOR UNCT WLKT
TUZLA DUZCE PSVR FITT FAMEX SUT
ERZ MIY PETT KSVR TTINY PLPT
TKT DIYAR BLKS MLYN ONDI SMAT
URFA SFT PZYON MRTON VAN YMS
FCTR BABA STEPC KLEIN BSVR
Submarket Adayları

Submarket Adayları Nedir?

Submarket Adayları aşağıda bulunan kurallara uygun metriklere sahip, Submarket içerisinde yer alabilecek, izleme listesinde bulunan token ve coinlerdir. 

Detaylı bilgi için aşağıda bulunan Submarket Kuralları yazısından yararlanabilirsiniz.

FAMEX
WLKT
OMC
GAMER 
SUTT   
SKRY   
UNCT   
YMS   
TTINY

Pro Tahta Adayları

Pro Tahta Adayları Nedir?

Pro Tahta Adayları aşağıda bulunan kurallara uygun metriklere sahip, Submarket sınıfından çıkıp Pro Tahta içerisinde yer alabilecek, izleme listesinde bulunan token ve coinlerdir.

Detaylı bilgi için aşağıda bulunan Submarket Kuralları yazısından yararlanabilirsiniz.





SubMarket Nedir?

SubMarket, Bitexen’de işlem gören token ve coinlerin işlem görebildikleri bir ekosistemdir. SubMarket de gerçekleşen işlemler, ilgili token havuzundaki token miktarlarına göre dinamik hareket eder ve fiyatlar bu tahtadaki miktara göre dinamik olarak belirlenir. SubMarket ekosisteminde, geleneksel yöntemlerin aksine herhangi bir tokeni almak için karşınızda bir satıcıya, ya da satmak için bir alıcıya ihtiyacınız olmaz.
  1. Coinler ve tokenlar, işlem hacimleri ve ilave kriterlere göre SubMarket altında işlem görebilirler.
  1. SubMarket altında işlem gören bu parite ve tokenlar düzenli olarak değerlendirilerek ilgili kriterleri sağladığında yeniden Pro Market altına taşınabilir.

Hangi token ve coinlerin SubMarket yapısı altında işleme sunulduğunu ilgili coinin satırındaki SubMarket bilgilendirme sekmesinden, ya da Hızlı Al/Sat altındaki SubMarket sekmesinden görebilirsiniz.



Token veya coinlerin SubMarket altında işlem görmesi için gerekli kriterler şu şekildedir;
  1. Ay sonlarında yapılacak değerlendirmelerle son ay için günlük ortalama işlem hacmi Bitexen’in belirlemiş olduğu tutar altında olan tokenlar SubMarket üzerinde işlem görecektir.
  2. Ay sonlarında yapılacak değerlendirmelerle, token veya coini hesaplarında tutan kullanıcı sayısı, belirlenen token veya coinin Pro Tahta altında veya SubMarket altında işlem görmesinde belirleyici bir kriter olacaktır.
  3. Trendyol Süper Lig’de oynayan bir takıma ait tokenın, Pro Tahtada işlem görmesi, aynı ligde oynamaya devam etmesi durumunda dikkate alınacaktır. Alt liglerde oynayan bir futbol takımına ait token veya coin, ilişkili olduğu takımın Trendyol Süper Lig’e çıkması durumunda, SubMarket yerine Pro Tahtada işlem görmesinde belirleyici bir kriter olacaktır.
  4. Ön satışı yapılıp tahtası yeni açılan token veya coinlerin, SubMarket altında işlem görüp görmeyeceği, token veya coinin 6 aylık işlem hacim ortalamasına ve yukarıda belirtilen kriterlere göre değerlendirilecektir.
  5. SubMarket altında işlem gören token ve coinlerin Pro Tahtada işlem görmesinde Bitexen Club veya sosyal medya üzerinden yapılan anketler ve talepler belirleyici bir kriter olacaktır.
  6. SubMarket altında işlem görmesi için değerlendirme kriterlerine göre uygun olan token ve coinler, 1 ay boyunca izleme listesinde/SubMarket Adayı kategorisinde tutulacak ve kullanıcılarımıza da bu durum hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Aynı şekilde SubMarket’te işlem gören token ve coinler değerlendirme kriterlerine göre izlendikten sonra ProMarket adayı olacak ve konuyla ilgili kullanıcılar bilgilendirilecektir.

SubMarket İşlem Koşulları

  1. SubMarket altında işlem yapmak isteyen tüm katılımcıların Bitexen platformuna üye olması ve hesabın doğrulanmış aktif hesap olması gerekmektedir. (Müşteri Tanıma Formu’nun doldurulmuş olması gerekmektedir.)
  2. SubMarket altında işlem yapmak isteyen tüm katılımcıların, Bitexen üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu, yeterliliğinin garantisi ve ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi sorumlu tutamaz.
  3.  SubMarket altında işlem yapmak isteyen kullanıcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile işlem yaptığı tespit edilen hesaplar program sonuçlarına dahil edilmezler.
  4.  SubMarket altında işlem yapmak isteyen kullanıcılar, işlem esnasında ve/veya sonrasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  5. Bitexen Teknoloji A.Ş her zaman ve herhangi bir gerekçe ile SubMarket İşlem Koşullarında değişiklik yapma, ve sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, SubMarket altında işlem yapmak isteyen kullanıcılara kazanılmış bir hak tanımaz.
  6. SubMarket altında işlem yapmak isteyen kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. Bitexen Teknoloji A.Ş. bu denetim kapsamında gerekli gördüğünde ek bilgi ve belge her zaman ilgili kullanıcıdan talep edebilir.
  7. SubMarket kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknolojisi kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların program ve/veya etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar. Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile kullanıcının burada belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararları için ilgili kullanıcıya rücu hakkı saklıdır.
  8. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayıp, kullanıcılara ödül dağıtılan bir program hakkında bilgilendirme amaçlı yapılan bir duyurudur. Kullanıcı; programa katılması veya katılmaması sebebiyle ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan, her türlü kâr kaybı, veri kaybı, iş kaybı, itibar kaybı, beklenen tasarrufun kaybı, işin kesintiye uğraması gibi her türlü maddi, manevi ve mali zararlardan, üçüncü bir tarafça yapılabilecek tazminat talepleri sonucu doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi beri kıldığını kabul ve beyan eder.
  9. Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek gecikme ve/veya herhangi bir zararlardan sorumlu değildir.
  10. Soru, şikâyet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com veya +90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  11. İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  12. SubMarket altında işlem yapmak isteyen kullanıcılar çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  13. İşbu Katılım Koşulları Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından ilan edildiği tarihte yürürlüğe girecektir.
  14. SubMarket altında işlem yapmak isteyen kullanıcılar yukarıda sayılan ve zaman içerisinde Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından değiştirilebilecek şartları kabul etmiş sayılır.

      












    • Related Articles

    • Cardano Nedir?

      Kurucular: Charles Hoskinson Çıkış Tarihi: 2015  Maksimum Arz: 45.000.000.000 ADA  Kripto para borsasının en dikkat çeken projelerinden biri de Cardano’dur. Cardano’nun protokolü çift katmandan oluşmaktadır. Ödeme ve kontrol katmanı. Cardano’nun ...
    • Tether Nedir?

      Kurucular: Brock Pierce, Reeve Collins, Craig Sellars  Çıkış Tarihi: 2014  Maksimum Arz: 6.998.318.752 USDT  Tether, dünyanın en popüler stabil kripto para birimidir. Verilen her Tether için USD araçları ile desteklenerek, yedekte tutulan eşdeğer ...
    • Chainlink Nedir?

      Kurucular: Sergey Nazarov  Çıkış Tarihi: 2017  Maksimum Arz: 1.000.000.000 LINK  2017’de kurulan Chainlink (LINK), blokzincir dışındaki sistemlerin akıllı sözleşmeler yoluyla blokzincir sistemlerine entegre olmasını sağlamaktadır. Bu sayede API ...
    • Litecoin Nedir?

      Bitexen hesabınızdan sahip olduğunuz LTC’yi farklı bir platforma göndermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.  Bitexen hesabınızda "Hesaplarım”a, ardından “Varlıklarım”a ve LTC satırında yer alan “ÇEK" butonuna tıkladığınızda açılan ekranda ...
    • Bitcoin Nedir?

      Kurucular: Satoshi Nakamato  Çıkış Tarihi: 2008  Maksimum Arz: 21.000.000 BTC  2008 krizi sonrası Satoshi Nakamato adlı kişi ya da kişiler uçtan uca elektronik ödeme sistemi olan Bitcoin'e dair teknik yazılarını yayınladılar. ...