Taraftar Token Programı

Taraftar Token Programı

Taraftar Token Ödül Programı Başladı!


Taraftar Token Ödül Programı Nedir? Bitexen Websitesi'nden Nasıl Katılabilirim?



Bitexen Mobil Uygulaması'ndan Nasıl Katılabilirim?
Taraftar Token Yarışmalarına katılan üyelerimiz,  katıldıkları token adetlerine göre ödül kazanma fırsatından yararlanır ve yatırdıkları tokenların adetlerinde azalma riski ile karşılaşmazlar.
Taraftar Token Yarışmaları, Bitexen kullanıcılarının takımları desteklerken, takım performanslarına göre karar verip token kilitleyebilecekleri ve sonucunda ödül kazanabilecekleri bir programdır.

Bu sistem; Bitexen platformunda listelenen ve süper ligde oynayan takımlara ait olan fan tokenler kullanıcılar tarafından kilitlenerek;

      1.     Takımların attıkları gol sayısı
      2.     Takımların kazandıkları puan

parametrelerine göre kilitledikleri token bazında belli oranlara göre ödül kazanabilecekleri bir özelliktir.

Ödül hesaplamaları aşağıdaki şekildedir;

Ödül Hesaplamaları

1.     Gol Ödülü = Gol Oranı x Atılan Gol Sayısı x Gol için Kilitlenen Miktar 

2.     Puan Ödülü = Puan Oranı x Kazanılan Puan Sayısı x Puan için Kilitlenen Miktar

Örneğin; X kişisi, Adana Demirspor için 100 adet DEMİR Token’ı Gol kategorisinden kilitleme yapmış olsun ve Adana Demirspor, kilitleme tarihinden sonraki ilk lig maçında 3 adet gol atmış olsun: Adana Demirspor'un golü için verilen oran %0,5 ise; bu durumda X kişisinin kazanacağı rakam 100*3*(% 0,5) = 1.5 DEMİR Token olacaktır.
Süper lig maçlarına ek olarak platforma eklenen kısa süreli etkinlik maçlarında, takımların göstereceği performans için de kilitleme yapılarak ödül kazanılabilir.

Açıklamalar

1. Takımların performansını değerlendirerek işlem yapmak ve programa katılmak isteyen tüm kullanıcılarımız, kilitleme işlemini, takımın ilgili haftadaki maç saatinden en az 15 dakika öncesine kadar yapmalıdır.


2. Açıklanan maç saatine 15 dakikadan az süre kala kilitleme yapılırsa, yapılan işlem takımın bir sonraki maçı için geçerli olacak, ödül kazanım hesaplaması buna göre yapılacaktır.
3. Kazanılan ödüller, ilgili haftanın son maçının bitiş tarihinden sonraki her Salı günü hesaplara yatırılacaktır. Erteleme/iptal gibi durumlar dikkate alınmayacak, o hafta oynanan ve biten son maça göre işlem yapılacaktır.
4. Ödül olarak dağıtılacak olan tokenler, kilitli olarak değil, anlık olarak harcanabilir şekilde hesaplara yansıtılacaktır.
5. Kilitlenen token, kilitleme yapılan parametreye göre belirlenen süre boyunca kilitli kalmalıdır.
6. Her tokendan en fazla 10.000 adet kilitleyerek Taraftar Token Yarışmalarına katılım mümkündür.
7. Her eylem için minimum ve maksimum adette token kilitleme sınırı olacaktır. İşlem sırasında ilgili menüde adet bilgilerini görebilirsiniz.
8. Token kilitleme limitlerinin içinde kalacak şekilde, farklı zamanlarda kilitleme yapılabilir. (Örneğin; maksimum limit 1.000 adet olsun, kullanıcı bu hafta 500 token kilitlerse , limitleri dahilinde kalan 500 tokeni farklı bir zamanda kilitleyebilir.)
9. Maçların iptali, ertelenmesi, yarıda kalması vb. durumlar olması halinde, maç sonuçlanmadığı için ödül dağıtımı yapılmayacaktır.
10. Maç içinde atılan goller geçerli olup, kupa mücadelelerinde maçların penaltılara uzaması durumunda, uzatmalarda atılan goller geçerli olup, penaltı golleri ödül için geçerli değildir.
11. Aynı anda birden fazla parametrede kilitleme işlemi yapılabilir. Yani hem “Gol” için hem “Puan” için aynı anda kilitleme yapılabilecektir.
12. Kilitlenen tokenler, 2023-2024 Süper Lig resmi sezon ortası tarihini takip eden 1 haftanın sonunda (3 Ocak 2024) kesinti olmadan otomatik olarak açılacaktır.
13. Kilitleme yapılan parametrelerde oranlar sabit olmayıp değişken olacaktır. Kazanacağınız ödül tutarlarının hesaplamaları kilitleme işlemini yaptığınız zamanda geçerli olan oran üzerinden yapılacak ve süre sonuna kadar bu oran geçerli olacaktır. İlerleyen zamanda parametredeki oran değişse de tüm kullanıcılar kendi işlem yaptıkları oran üzerinden ödül kazanmaya devam edecektir.
14. Bitexen’de listelenen fan token takımlarının Lig Kategorisinde, kendi aralarında oynayacakları maçlardaki performanslara bağlı olarak ödüller 1,5 kat olarak verilebilecektir. 

Katılım Koşulları

  1. Sisteme dahil olacak tüm katılımcıların Bitexen platformuna üye olması ve hesabın doğrulanmış aktif hesap olması gerekmektedir. (Müşteri Tanıma Formu’nun doldurulmuş olması gerekmektedir.)
  2. Kazanılan ödül tutarları Bitexen kullanıcı hesaplarına tanımlanacaktır. Gecikme meydana gelmesi durumunda kullanıcı Bitexen’den herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz. 
  3. Bu program diğer kampanyalar ile birleştirilemez, herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, herhangi bir kişi/hesaba devir ya da temlik edilemez, değişiklik talebinde bulunulamaz. 

Genel Koşullar

  1. Program katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu, yeterliliğinin garantisi ve ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi sorumlu tutamaz.
  2.  Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile işlem yaptığı tespit edilen hesaplar program sonuçlarına dahil edilmezler.
  3. Program esnasında ve/veya sonrasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  4. Platformdaki ilgili menüde görüntülediğiniz oranlar, adetler, kazanımlar ve benzer veriler, işlem yaptığınız anda güncellenmeyebilir, kısa süreli güncelleme gecikmeleri yaşanabilir. Bu tür olası zamansal farklılıklar nedeniyle oluşabilecek kayıplardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  5. Bitexen Teknoloji A.Ş her zaman ve herhangi bir gerekçe ile Katılım Koşullarında değişiklik yapma, program ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, programa katılan kullanıcılara kazanılmış bir hak tanımaz.
  6. Programa katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. Bitexen Teknoloji A.Ş. bu denetim kapsamında gerekli gördüğünde ek bilgi ve belge her zaman ilgili kullanıcıdan talep edebilir.
  7. Program kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknolojisi kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların program ve/veya etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar. Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile kullanıcının burada belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararları için ilgili kullanıcıya rücu hakkı saklıdır.
  8. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayıp, kullanıcılara ödül dağıtılan bir program hakkında bilgilendirme amaçlı yapılan bir duyurudur. Kullanıcı; programa katılması veya katılmaması sebebiyle ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan, her türlü kâr kaybı, veri kaybı, iş kaybı, itibar kaybı, beklenen tasarrufun kaybı, işin kesintiye uğraması gibi her türlü maddi, manevi ve mali zararlardan, üçüncü bir tarafça yapılabilecek tazminat talepleri sonucu doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi beri kıldığını kabul ve beyan eder.
  9. Programdan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü ödül kazananlarının yükümlülüğündedir.
  10. Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek gecikme ve/veya herhangi bir zararlardan sorumlu değildir.
  11. Program hakkında soru, şikâyet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com veya +90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  12. İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  13. Program kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  14. İşbu Katılım Koşulları Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından ilan edildiği tarihte yürürlüğe girecektir.
  15. İşbu programa katılan herkes yukarıda sayılan ve zaman içerisinde Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından değiştirilebilecek program şartlarını kabul etmiş sayılır.
  16. Takımların “Lig” maçları için yapılacak kilitlemeler Süper Lig 2023-2024 sezon ortasına kadar devam eder. “Etkinlik” için yapılacak kilitlemeler ise kısa sürelidir, etkinlik düzenlenen her maç için ayrıca oranlar sistemde yayınlanacaktır.

    • Related Articles

    • Bitexen Taraftar Token Evreni'ne Hoş Geldiniz!

      Bitexen, Türkiye'nin en kapsamlı taraftar(fan) token platformunu sizlerin hizmetine sunuyor. 30'un üzerinde Türk takımı ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerini #BitexenEtkisi ile aynı çatı altında buluşturarak taraftar deneyimini zirveye taşıyor. Yeni ...
    • Bitexen’in Listelediği Taraftar Token’lar Dönüşüyor!

      Güncelleme: Taraftar Token dönüşümü 24 Mayıs Salı günü 12:00'den sonra tamamlanmıştır.  Değerli Kullanıcımız, Futbol Kulüpleri ve Exenpay iş birliği ile oluşturulan ve Bitexen’de işlem gören DEMIR/TRY, KYSR/TRY, SKRY/TRY, SIV/TRY, AKREP/TRY, ...
    • BABI Token Airdrop'u Tamamlandı!

      Değerli Kullanıcılarımız, Dünyanın en aktif NFT platformlarından Babylons’un Token’i BABI’nin Airdrop’u 28 Aralık 2021’de gerçekleştirildi! Bitexen kullanıcılarına, 5 Eylül 2021’de saat 23:59:59'da hesaplarında tuttukları toplam BTXN miktarının ...
    • BABI Token PRO Tahtada!

      Değerli Kullanıcılarımız, Dünyanın en aktif NFT platformlarından Babylons’un Token’i BABI 3 Ocak 2022 Pazartesi 13:15'te Bitexen'de PRO tahtada listelendi.  Babylons Nedir? Merkeziyetsiz bir NFT oyun platformu olan Babylons, Türk mühendisler ve ...
    • Stabil Taraftar Tokenların Dinamik Tokenlara Dönüşümü

      Adana Demirspor Coin (ADSC), Kayserispor Coin (KYSRC) ve Sivasspor Coin (SIVAS) stabil taraftar tokenlarının, DEMIR Token (DEMIR), Kayserispor Token (KYSR) ve Sivasspor Token (SIV) dinamik tokenlarına dönüşümü özelliği aktifleştirilmiştir. ...