Bitexen TESFED Türkiye Kupası Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Bitexen TESFED Türkiye Kupası Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

1)    Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2020’ye nasıl başvuru yapabilirim?

Türkiye Espor Federasyonu’nun resmî turnuva sitesi http://bit.ly/bitexentesfed üzerinden başvuru formlarına ulaşabilirsiniz.


2)    Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2020’nin toplam ödülü ne kadar?

Turnuva sonunda toplam 125.000TL değeri BTXN Coin verilmiş olacak.


3)    Hangi oyunların galip esporcuları Uluslararası Espor Federasyonu’nun (IESF) bölgesel elemelerine Türkiye adına katılabilecek?

Organizasyonda turnuvası yapılacak oyunlardan TEKKEN 7, DOTA 2 ve efootball PES Series karşılaşmalarının galipleri, Uluslararası Espor Federasyonu’nun (IESF) bu oyunlar için yapacağı bölgesel elemelere Türkiye adına katılacak.


4)    Katılımcılar Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2020’de hangi oyunlarda mücadele edebilecek?

PES, FIFA 20, ZULA, CS:GO, Rocket League, DOTA 2, TEKKEN 7, PUBG ve PUBG Mobile


5)    Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2020 ne zaman başlıyor?

İlk müsabakalar 2 Ekim tarihi itibariyle başlamaktadır. Her oyun kategorisinin kendine özgü bir takvimi var. Müsabakaları Türkiye Espor Federasyonu’nun resmî turnuva sitesi http://bit.ly/bitexentesfed üzerinden takip edebilirsiniz. Müsabaka takvimleri Türkiye Espor Federasyonu tarafından belirlenmektedir.


6)    Bitexen’den 3 BTXN Coin Hediye Kampanyası nedir?

Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından müsabakalara katılan tüm oyuncular müsabaka sonucu galibiyet veyahut mağlubiyet olsun 3 BTXN Coin hediye olarak verilecektir.


7)    Bitexen’den 3 BTXN Coin Hediye Kampanyası’ndan yararlanmak için ne tür koşullar aranmaktadır?

web.bitexen.com’a tam üyelik şartlarını yerine getirmiş olması ve aktif olarak bir müsabakada oyuncu olarak yer almış olması gerekmektedir.


8)    Bitexen’den 3 BTXN Coin Hediye Kampanyası’nın BTXN Coin dağıtımları ne zaman olacak?

BTXN Coin’lerin dağıtımları her oyun kategorisinde ilgili oyun için ilk eleme müsabakasından sonra katılım eşleşmelerinin sınanmasının ardından başlayacaktır.


9)    Bitexen’den 3 BTXN Coin Hediye Kampanyası ne zaman sonlanacak?

İlk başvurular ile birlikte başlayacak olan bu kampanya Bitexen TESFED Türkiye 2020 süresince geçerlidir.


10) Mevcutta Bitexen Dijital Para Alım Satım Platformu üyesi olanlar Türkiye Espor Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu turnuvaya oyuncu olarak katılıp mücadele eden Bitexen’den 3 BTXN Coin Hediye Kampanyası’ndan yararlanabiliyor mu?

Evet, Bitexen Dijital Para Alım Satım Platformu kullanıcıları da gerekli koşulları yerine getirdiği takdirde bu kampanyadan yararlanabileceklerdir.


11) Bitexen TESFED İzleyici Ödülü nedir?

Yayıncı kuruluşun Twitch sayfasında ilgili oyun yayın dönemi içerisinde geçerli olacak bir Hediye BTXN Coin kodu paylaşılacak. Canlı yayın sırasında paylaşılacak olan bu Hediye BTXN Coin kodu ile web.bitexen.com’a üye olanlar 2 BTXN Coin kazanım elde edecekler.


12) Bitexen’den 3 BTXN Coin Hediye Kampanyası ve Bitexen TESFED İzleyici Ödülü Kampanyası’ndan tek kullanıcı yararlanabilir mi?

Bitexen TESFED İzleyici Ödülü’nü veya Bitexen’den 3 BTXN Coin Hediye’sinden sadece birini elde edebilirsiniz. Sistem otomatik olarak kullanıcıları ayırmaktadır.


13) 18 Yaş Altı oyuncular Bitexen’den 3 BTXN Coin Hediye Kampanyası ve Bitexen TESFED İzleyici Ödülü Kampanyası’ndan yararlanabilecek mi?

Hayır, bu kampanyalar sadece 18 yaş üstü kullanıcılara özeldir.


14) Bitexen TESFED Türkiye 2020 kupasında başarı elde etmiş olan 18 yaş altı oyuncular ödülünü nasıl alacak?

18 yaş altı oyuncular ebeveyni aracılığıyla beyanname imzalatarak ödülü alabilecekler.



Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital para alım satım platformu Bitexen, gelişmeye ve güncel kalmaya devam ediyor.


               












    • Related Articles

    • Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2021 Başladı

                          Bitexen’in ikinci kez ana sponsoru ve isim sponsoru olduğu ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bitexen TESFED Türkiye Kupası başladı.   Türkiye’nin tek resmi espor turnuvası olan ve espor severlerin yüksek ilgisi ile karşılaşan program ...
    • CryptoCamp Turkey Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

      Eğitime kimler katılabilir? Crypto Camp eğitimine katılım için 18 yaş sınırı vardır. Üniversite seviyesinde öğrenciler ve/veya çeşitli sektörlerde çalışan tüm profesyoneller başvuruda bulunabilir. Katılımcılar eğitim kayıtlarını eğitim sonunda ...
    • Bitexen TESFED Türkiye Kupası'na İsim Sponsor Oldu

      Bitexen Tesfed Türkiye Kupası İkincisi düzenlenen, Türkiye’nin ilk resmi espor kupası olan Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nın kayıtları 25 Eylül’de açılıyor! Türkiye E-Spor Federasyonu’nun tek resmî espor kupası olan Bitexen TESFED Türkiye Kupası’nın ...
    • Bitexen Sevgililer Günü GOLDp Kampanyası

      Kampanyaya nasıl katılabilirim?   1. Eğer Bitexen üyesiysen bu kampanyadan yararlanabilir ve senin referansınla kampanya tarihleri arasında Bitexen’de hesap açan ilk kişinin bu hediyeyi kazanmasını sağlayabilirsin!   2. Arkadaşına göndereceğin ...
    • EXEN Coin Hakkında Sık Sorulan Sorular

      1. Toplam Kaç Adet EXEN Coin Üretilecek? Sadece 15 milyon adet EXEN Coin kripto-parası üretilecek ve bu sayıya ulaşıldıktan sonra yeni EXEN Coin üretimi yapılamayacaktır. 2. Hangi Fiyattan Satacaksınız? EXEN Coin’ler, Bitexen tarafından kullanıcılara ...