8 Yeni Kripto Para Hızlı Al Sat'ta!

8 Yeni Kripto Para Hızlı Al Sat'ta!



Convex Finance (CVX), Magic (MAGIC), League of Kingdoms Arena (LOKA), Ethernity Chain (ERN), Cortex (CTXC), PowerPool (CVP), Alchemy Pay (ACH) ve Tellor Tributes (TRB) Hızlı Al/Sat'ta! 200'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 

8 yeni kripto para ile birlikte, platformumuzda listelenen toplam kripto para sayısı 246 oldu!

Hızlı Al/Sat'ta listelediğimiz yeni kripto paralar şöyle; 

Convex Finance (CVX):
Ethereum tabanlı Convex Finance, Curve Finance platformunda artırılmış stake ödülleri sunan merkeziyesiz bir finans (DeFi) sistemidir. Sistem, CRV token sahipleri ve Curve likidite sağlayıcıları için getiriyi optimize eder.

Magic (MAGIC):
Treasure veya MAGIC merkeziyetsiz bir NFT ekosistemidir. Arbitrum üzerinde çalışan MAGIC, metaverse projeleri için bir merkez görevi görür. Treasure ekosisteminde birçok metaverse oyunu bulunur. Treasure ekosistemi MAGIC ile desteklenmektedir.

League of Kingdoms Arena (LOKA):
League of Kingdoms Arena, dünyanın ilk blokzincir MMO (Massively Multiplayer Online) strateji oyunlarından biridir. League of Kingdoms içerisinde oyuncular krallıklar kurabilir, canavarlarla savaşabilir, NFT’ler ve araziler satın alabilir. Proje, oyuncuların dijital varlıklarından, becerilerinden ve oyun sürelerinden yararlanırken birlikte eğlenebilecekleri bir oyun evreni oluşturmayı hedefliyor.
 
Ethernity Chain (ERN):
Ethernity Chain, kimliği doğrulanmış NFT'ler üretmek için tasarlanmış bir NFT pazar yeridir. Platform, hayır kurumlarına yardım etmek veya sanatçıların kârlarının bir kısmını kendi seçtikleri bir hayır kurumuna bağışlamak amacıyla NFT'leri açık artırmaya çıkararak toplumsal faydayı teşvik etmeyi amaçlıyor.
 
Cortex (CTXC):
Cortex, yapay zeka algoritmalarının ve yapay zeka destekli dApp'lerin yürütülmesini destekleyen halka açık bir blokzincir altyapısıdır. Cortex, yapay zeka geliştiricilerinin modellerini blokzincire aktarmaları ve bunları akıllı sözleşmelere dahil etmeleri için bir platform sağlar.

PowerPool (CVP):
Ethereum tabanlı olan PowerPool, yatırımcıların tokenlerini ödünç vermesine, ödünç almasına ve pasif gelir elde etmesine olanak tanır. Ekosistemin yerel tokeni CVP, kullanıcılara ekosistem içerisindeki geliştirmelerde ve likidite havuzu oluşturma gibi konularda oy kullanma imkanı sunar.

Alchemy Pay (ACH):
Alchemy Pay Ethereum tabanlı bir ödeme platformudur. Platform, kullanıcılarına ödemelerini kripto varlıklar ve itibari paralar aracılığıyla gerçekleştirme olanağı sunar. Platform üzerindeki işlem ücretleri ve platform ödülleri ACH token ile gerçekleşir..

Tellor Tributes (TRB)
Tellor Tributes, Ethereum üzerindeki akıllı sözleşmeleri harici verilere bağlayan merkeziyetsiz bir oracle platformudur. Tellor Tributes güvenli, şeffaf ve Ethereum tabanlı merkeziyetsiz uygulamalar (DApps) için tasarlanmıştır.



    • Related Articles

    • 3 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Sui (SUI), Pepe (PEPE) ve Auction (AUCTION) Hızlı Al/Sat’ta! 300'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 3 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto para sayısı 301 oldu! Sui (SUI) Sui, hızlı ...
    • 3 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Arbitrum (ARB), Ambire AdEx (ADX) ve Frontier (FRONT) Hızlı Al/Sat’ta! 250'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 3 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto para sayısı 298 oldu! Arbitrum (ARB) ...
    • 5 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Synapse (SYN), Gods Unchained (GODS), Stader (SD), ForTube (FOR) ve Efinity Token (EFI) Hızlı Al/Sat’ta! 250'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 5 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam kripto ...
    • 5 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      SwftCoin (SWFTC), Liquity (LQTY), Multichain (MULTI), Marlin (POND) ve Sweat Economy (SWEAT) Hızlı Al/Sat’ta! 250'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 5 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen toplam ...
    • 6 Yeni Kripto Para Hızlı Al/Sat’ta!

      Starknet (STRK), Worldcoin (WLD), Arkham (ARKM), Sleepless AI (AI), Pendle (PENDLE) ve Gnosis (GNO) Hızlı Al/Sat’ta! 300'den fazla kripto para ile alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de! 6 yeni kripto para ile birlikte platformumuzda listelenen ...