#BitexenEtkisi’yle Mutlu Bayramlar!

#BitexenEtkisi’yle Mutlu Bayramlar!


8-14 Nisan tarihleri arasında sosyal medyada bulunan X platformunda Bitexen’in paylaşmış olduğu  ödüllü bayram paylaşımına  cevap veren ve bunu yaparken 2 arkadaşını da etiketleyen  herkese 500 Puan, en güzel mesajı ileten 10 kişiye de  5.000 puan değerinde 50’şer EXEN hediye ediyoruz!

Katılım Koşulları ve Açıklamalar
1.     Kampanya 8 Nisan 2024-14 Nisan 2024 tarihleri arasında Bitexen tarafından yapılmış olan paylaşım özelinde  yapılan yorumlar için geçerli olacaktır.

2.     Katılım için “#BitexenEtkisi ile bayramım çok keyifli çünkü …” cümlesini tamamlayarak en güzel bayram mesajınızı yoruma yazarak 2 arkadaşınızı etiketlemeniz ve etiketlediğiniz arkadaşlarınızın da @bitexencom hesabını takip etmesi gerekmektedir.

3.     500 puanı kazanabilmek için Bitexen Uygulaması veya www.bitexen.com  web sitesi üzerinden üye girişi yaptıktan sonra, ana sayfada yer alan Bitexen Sosyal Medya Yönetimi sekmesi üzerinden  X hesabınızı Bitexen hesabınızla eşleştirdikten sonra verilen bayram özelindeki göreve  yine aynı ekran altından tıklayıp @bitexencom hesabını takip etmek, ve  X deki Bitexen paylaşımı sonrasında cevap verilmesi  suretiyle katılarak gönderiye yorum yapmanız gerekmektedir.

4.     Kampanya kapsamında Sosyal Medya Yönetimi alanından göreve katılan kullanıcılarımız 500 Puan kazanabilecek, hem de yapılan yorumlar içinde Bitexen ekipleri tarafından seçilen en güzel 10 yorumun sahibi ilave  5.000 Puan değerinde 50’şer EXEN kazanabileceklerdir.

5.     Yorumlar Bitexen ekibi tarafından incelenecektir ve en güzel yorumu yapan 10 kullanıcımız 5.000 puan değerinde 50’şer adet EXEN kazanacaktır.

6.     50’şer Exen kazanan kişilerin ve etiketlediği arkadaşlarının @bitexencom hesabını takip ediyor olması gerekmektedir.

7.     Exen kazanan kişilerin Bitexen hesaplarının doğrulanmış hesap olması gerekmektedir, aksi takdirde hak farklı bir kazanana devredilir.

8.     Ödül kazanımları 15 Nisan ile 22 Nisan arasında gerçekleştirilecektir.

9.     Ödül kazanımları, kullanıcılarımızın Bitexen hesaplarına hediye olarak yatırılacaktır. Gecikme meydana gelmesi durumunda kullanıcı Bitexen’den herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz.

10. Puan sistemi ve sosyal medya yönetimi özelliği ile ilgili bilgiye https://destek.bitexen.com/portal/tr/kb/articles/sosyal-medya-yonetimi-ozelligi bağlabtısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

11. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez, herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, herhangi bir kişi/hesaba devir ya da temlik edilemez, değişiklik talebinde bulunulamaz. 

Genel Koşullar
  1. Kampanya katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu, yeterliliğinin garantisi ve ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi sorumlu tutamaz.
  2. Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile işlem yaptığı tespit edilen hesaplar kampanya sonuçlarına dahil edilmezler.
  3. Kampanya esnasında ve/veya sonrasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan Bitexen Teknoloji A.Ş sorumlu değildir.
  4. Bitexen Teknoloji A.Ş her zaman ve herhangi bir gerekçe ile Katılım Koşullarında değişiklik yapma, kampanya ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış bir hak tanımaz.
  5. Kampanyaya katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından gerçekleştirilir. Bitexen Teknoloji A.Ş. bu denetim kapsamında gerekli gördüğünde ek bilgi ve belge her zaman ilgili kullanıcıdan talep edebilir.
  6. Kampanya kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknolojisi kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların program ve/veya etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. Bitexen Teknoloji A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar. Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin üçüncü kişilerden bu kapsamda gelecek her türlü talep ile kullanıcının burada belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden kaynaklanan zararları için ilgili kullanıcıya rücu hakkı saklıdır.
  7. Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayıp, kullanıcılara ödül dağıtılan bir kampanya hakkında bilgilendirme amaçlı yapılan bir duyurudur. Kullanıcı; kampanyaya katılması veya katılmaması sebebiyle ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan, her türlü kâr kaybı, veri kaybı, iş kaybı, itibar kaybı, beklenen tasarrufun kaybı, işin kesintiye uğraması gibi her türlü maddi, manevi ve mali zararlardan, üçüncü bir tarafça yapılabilecek tazminat talepleri sonucu doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından Bitexen Teknoloji A.Ş.’yi beri kıldığını kabul ve beyan eder.
  8. Kampanyadan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü ödül kazananlarının yükümlülüğündedir.
  9. Bitexen Teknoloji A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek gecikme ve/veya herhangi bir zararlardan sorumlu değildir.
  10. Kampanya hakkında soru, şikâyet ve öneriler için iletişim adresi destek@bitexen.com veya +90 (850) 255 08 92 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  11. İşbu Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  12. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  13. İşbu Katılım Koşulları Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından ilan edildiği tarihte yürürlüğe girecektir.
  14. İşbu kampanyaya katılan herkes yukarıda sayılan ve zaman içerisinde Bitexen Teknoloji A.Ş. tarafından değiştirilebilecek kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

    • Related Articles

    • SEKTÖRDE ÖDENMİŞ EN YÜKSEK SERMAYE BITEXEN’DE!

      Vizyoner atılımları, geliştirdiği inovatif teknolojilerle adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’de FinTek sektöründe zirveyi hedefleyen Bitexen Teknoloji A.Ş., sermayesini 25 milyon TL’ye yükselterek Türkiye’deki kripto para sektöründe en fazla ...
    • “6. Yılımızda 6 Soruda Bitexen” Ödüllü Soru Yarışması #Bitexen6Yaşında

      X ve Instagram sosyal medya kanallarımızda yayınlanan “6. Yılımızda 6 Soruda Bitexen” etkinliğimizde, 29 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında 6 gün üst üste 6 soru paylaşılacak ve 6 günün sonunda tüm sorulara doğru cevap veren ilk 10 kişiye 60’ar EXEN ...
    • Bitexen Taraftar Token Evreni'ne Hoş Geldiniz!

      Bitexen, Türkiye'nin en kapsamlı taraftar(fan) token platformunu sizlerin hizmetine sunuyor. 30'un üzerinde Türk takımı ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerini #BitexenEtkisi ile aynı çatı altında buluşturarak taraftar deneyimini zirveye taşıyor. Yeni ...