Ödüllü İşlem Özelliği Bitexen’de!

Ödüllü İşlem Özelliği Bitexen’de!

Taraftar ve sosyal token alım veya satım işlemlerinizi Ödüllü İşlem Özelliği ile gerçekleştirin, işlemlerinizden %10 ödül token kazanın.


Ödüllü İşlem özelliği;
  1. Hızlı Al/Sat üzerinden EXEN ile oluşturacağınız işlem çiftleriyle yapacağınız alımlarda veya satımlarda geçerlidir.
  2. “Ödüllü Al” veya “Ödüllü Sat” butonu aktif olan tokenlar’da geçerli olacaktır.
  3. Ödüllü alım satım işlemlerinizi web sitemizden veya mobil uygulamamızdan gerçekleştirebilirsiniz.
  4. Ödüllü işlemlerde 24 saat maksimum işlem limiti uygulanmaktadır.

Bir taraftar veya sosyal token için sadece ödüllü alım veya ödüllü satım yapılabilir. Ödüllü alım işlemleri esnasında hesabınızda EXEN, ödüllü satım işlemleri için hesabınızda satış yapacağınız token bulunması gerekmektedir.

Ödüllü işlem ekranına ulaşmak için;

  1. Hızlı Al/Sat menüsünde yer alan “Ödüllü Al” veya “Ödüllü Sat” butonuna veya,
  2. PRO alım-satım ekranında Emir Paneli’nde veya Hızlı Al/Sat ekranında en üstte yer alan ödüllü alım veya ödüllü satım uyarısına tıklayın.
  3. Ödüllü Al özelliği aktif olan tokenlar için, açılan ekranda “Harcanacak Miktar” EXEN olarak, “Alınacak Miktar” ilgili token cinsinden görünecektir. Ödüllü Sat özelliği olan tokenlarda “Harcanacak Miktar” token, “Alınacak miktar” EXEN cinsinden görünecektir.
  4. Harcanacak miktarı girdiğinizde, alabileceğiniz EXEN veya token miktarı, kazanacağınız ödül miktarı, ödüllü işlemler için geçerli olan EXEN ve taraftar/sosyal token “maksimum işlem limitlerini” görebilirsiniz.
  5. Alım veya Satım butonuna tıkladığınızda işleminiz gerçekleşecek ve kazandığınız ödül hesabınıza tanımlanacaktır.
Ödüllü Alım Örneği: TATIL token için Ödüllü Al özelliği aktifse; EXEN/TATIL işlem çifti ile TATIL token aldığınızda %10 TATIL token kazanırsınız. Bunun için hesabınızda EXEN bulunmalıdır.

Ödüllü Satım Örneği: DIYAR Token için Ödüllü Sat özelliği aktifse; DIYAR/EXEN işlem çifti ile DIYAR token satıp EXEN aldığınızda %10 EXEN kazanırsınız.

İşlem Limiti Örneği: EXEN için 24 saatlik ödüllü alım veya satım limiti 1.000, TATIL Token ödüllü alım veya satım limiti 250 ise;
- Maksimum 250 TATIL token ödüllü alımı yapabilirsiniz. Kalan EXEN işlem limitinizle, başka bir token ödüllü alımı veya ödüllü satımı yapabilirsiniz.
-  İşlem yaptığınız zamandan 24 saat sonra TATIL Token ödüllü alım limitiniz yenilendiğinde, tekrar limitler dahilinde EXEN/TATIL alımı yapabilirsiniz.

İşlem yaptığınız anda Ödüllü Al veya Ödüllü Sat butonu aktif olan tokenlar için bu özellik geçerli olacaktır. Ödüllü işlem özelliği aktif olan tokenlar değiştirilebilir, ödül miktarları artırılıp azaltılabilir.

İşleminizden sonraki 24 saat içinde, ödüllü işlem limitlerinin Bitexen tarafından değiştirilmesi durumunda, yeni işlemlerinizde belirlenen limitler geçerli olacaktır.

Bitexen Teknoloji A.Ş katılım koşullarında değişiklik yapma ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir.

İşbu kampanyaya katılan herkes yukarıda sayılan şartları ve Bitexen Genel Etkinlik Koşulları’nı kabul etmiş sayılır.



    • Related Articles

    • İç Transfer Özelliği Bitexen’de

      Bitexen hesabınızdan, Bitexen’de kayıtlı cüzdanlara yapacağınız kripto para transferlerini sadece ağ üzerinden değil; İç Transfer özelliği ile de gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ağ onayı beklemeniz ve çekim işlemi için ağ ücreti ödemeniz gerekmez. ...
    • Küçük Miktardaki Bakiyeleri Çevirme Özelliği Bitexen’de!

      Bitexen’de yaptığınız alım - satım işlemlerinde, minimum emir limitlerinin altında kalan kripto para ve Türk Lirası bakiyelerinizi EXEN'e dönüştürebilir, bu sayede küçük bakiyelerinizi de değerlendirebilirsiniz. Küçük miktardaki bakiyelerinizi ...
    • 3 Yeni Kripto Para Bitexen’de

      Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu olarak; Polkastarter (POLS), API3 (API3) ve STEPN (GMT)’i listeledik.Yeni listelemeler ile Bitexen’de listelenen kripto para sayısı 204’e ulaştı. Polkastarter (POLS): ...
    • Kilitle Kazan Özelliği Bitexen'de!

      “Kilitle Kazan” özelliği aktif olan ve hesabınızda yeterli bakiye bulunan kripto para varlığınızı 33 gün boyunca kilitleyin, %3 EXEN ödülü anında kazanın. Kilitlediğiniz kripto para bakiyeniz, EXEN’e dönüştürülerek EXEN cinsinden kilitlenecek ve 33. ...
    • 6 Yeni Coin Bitexen’de!

      LRC (Loopring), MBOX (Mobox), OXT (Orchid), DYDX (dYdX), GALA (Gala), STORJ (Storj) kripto paralarını ürün yelpazesine ekleyecek olan Bitexen Dijital Varlık Alım Satım Platformumuz, en geniş ürün çeşitliliğiyle hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ...